Gå til indhold

Nyhedsarkiv

​En pandemi kan ikke stoppe en god transport-idé

​En pandemi kan ikke stoppe en god transport-idé

Oland Transport i Vejle har trodset corona. Virksomheden startede 1. juni og rundede tre måneder senere de første 20 biler. Vognmand Rune Oland Therkildsen har løst den store rekrutteringsopgave ved at samarbejde med DEKRA, der screener de mange kandidater først. Det giver holdbare ansættelser – også af helt grønne chauffører.

​Drømmejob med forvogn – og snart trailer

Elevtiden er et højdepunkt for unge, der tager chaufføruddannelsen på DEKRA Erhvervsskole og lærer at mestre køretøjer, der har fascineret dem siden barndommen. Mathias Bjerregaard Grevsen er en af dem.

​DEKRA lancerer jobportal for chauffører

​DEKRA lancerer jobportal for chauffører

Ny jobportal skal gøre det nemmere for chauffører og vognmænd at finde hinanden. Mange vognmænd skal ansætte flere chauffører i de kommende måneder, viser rundspørge.

​Trods COVID-19: Transportbranchen skriger på arbejdskraft

​Trods COVID-19: Transportbranchen skriger på arbejdskraft

Coronakrisen har ikke gjort transportbranchens behov for flere og yngre chauffører mindre. Store dele af transportbranchen ser positivt på den nærmeste fremtid og forventer trods COVID-19 at få behov for flere nye chauffører i de kommende måneder. Det viser en analyse, DEKRA har foretaget blandt flere end 400 transportfirmaer.

​Renovationsfolk på skræddersyet EU-kursus

​Renovationsfolk på skræddersyet EU-kursus

I samarbejde med DEKRA har Meldgaard Miljø fået lavet sin egen målrettede EU-efteruddannelse, hvor teoretisk og praktisk undervisning har maksimal relevans i forhold til medarbejdernes daglige opgaver.

Mihaela-Roxana Ghemu

​Mihaela baner vejen for flere kvinder

Der kommer flere kvindelige chauffører, men der er stadig lang imellem dem. Mihaela er en af de kommende faglærte kvindelige chauffører, og hun vil gerne skubbe til den skæve kønsbalance i transportbranchen.

nye veje tilbage på arbejdsmarkedet

Muligheder på arbejdsmarkedet på trods af COVID-19

I juli startede de virksomhedsrettede beskæftigelsesforløb op igen, efter de var blevet nedlukket grundet COVID-19. Resultaterne viser, at selvom arbejdsløsheden er steget under nedlukningen, så er der stadig muligheder for at få fodfæste på arbejdsmarkedet selvom man har haft en længere periode med ledighed.

​DEKRA Bilsyn overtager Brønderslev Bilsyn

​DEKRA Bilsyn overtager Brønderslev Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager Brønderslev Bilsyn pr. 1. september 2020, og udvider hermed etableringen i Nordjylland, hvor DEKRA Bilsyn i forvejen er repræsenteret i Aalborg, Frederikshavn, Sæby og Thisted.

​DEKRA overrækker Fællesskabsprisen til SMILfonden

​DEKRA overrækker Fællesskabsprisen til SMILfonden

Da Fællesskabsprisen 2020 i går blev uddelt i Øksnehallen i København, var der blandt vinderne en overvægt af projekter, der styrker fællesskaber blandt børn, unge og minoritetsgrupper.

​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Maribo

​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Maribo

DEKRA Bilsyn udvider etableringen i Region Sjælland med en synshal i Maribo. Fra den d. 18. august byder den erfarne bilsynsassistent Claus velkommen i synshallen, hvor der synes små køretøjer. Synshallen åbner i Maribo Bilsyns gamle lokaler, hvor Claus tidligere har været ansat. Claus er derfor et kendt ansigt i synshallen, og han glæder sig til igen at kunne byde kunderne velkommen i synshallen.

Kendt YouTuber sætter fokus på chaufførfaget

Kendt YouTuber sætter fokus på chaufførfaget

Influencer Alexander Husum optog YouTube-indslag og blev klogere på unges jobmuligheder i chaufførfaget, da DEKRA Erhvervsskole holdt en gennemført transportdag med støtte fra FDE Fonden

Vis mere