Gå til indhold
​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Maribo

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Maribo

DEKRA Bilsyn udvider etableringen i Region Sjælland med en synshal i Maribo. Fra den d. 18. august byder den erfarne bilsynsassistent Claus velkommen i synshallen, hvor der synes små køretøjer. Synshallen åbner i Maribo Bilsyns gamle lokaler, hvor Claus tidligere har været ansat. Claus er derfor et kendt ansigt i synshallen, og han glæder sig til igen at kunne byde kunderne velkommen i synshallen.

DEKRA Bilsyn har i forvejen 33 synshaller i hele Danmark.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret,” siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

Lokalt forankret synshal

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er åbningen af synshallen i Maribo en del af DEKRA Bilsyns organiske vækstplan på synsområdet.

”Synshallen er indbydende, og så har den en god beliggenhed lige uden for Maribo centrum med gode tilkørselsforhold,” siger hun.

”DEKRA Bilsyn er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau, som lægger vægt på at have gode lokale folk i synshallerne. Og det får vi bestemt i Maribo med Claus, som er et kendt ansigt i synshallen,” afslutter hun.

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30