Gå til indhold
​DEKRA overrækker Fællesskabsprisen til SMILfonden

Pressemeddelelse -

​DEKRA overrækker Fællesskabsprisen til SMILfonden

Da Fællesskabsprisen 2020 i går blev uddelt i Øksnehallen i København, var der blandt vinderne en overvægt af projekter, der styrker fællesskaber blandt børn, unge og minoritetsgrupper.

Én af de i alt ti vindere var SMILfonden, som er en organisation, der gør en stor indsats for børn med kroniske og alvorlige sygdomme. SMILfonden har fokus på de børn og deres pårørende, som ikke allerede er dækket af en organisation.

Fonden skaber oplevelser, hvor familierne kan være sammen og få et pusterum, og samtidig møde familier i lignende situationer på tværs af landet. Fonden afholder blandt andet hvert år SMIL sommercamps, hvor familierne kan holde ferie og være sammen på en anden måde end i deres hverdag, som er præget af tilbagevendende sygehusophold.

Koncerndirektør i DEKRA Danmark, Peter Laursen, udtaler i forbindelse med overrækkelsen: ”Det glæder mig at være med til at støtte en så aktiv organisation som SMILfonden. Hver dag gør de en forskel for de hårdt ramte familier med børn, som lider af kroniske og alvorlige sygdomme. At give et pusterum for disse familier sammen med andre i lignende situation skaber livskvalitet og ny energi. Med SMILfondens aktiviteter føler de sig ikke alene med deres udfordringer i hverdagen, og det skaber mere sikkerhed og tryghed. Sikkerhed og tryghed er meget vigtige værdier for os i DEKRA, som hver dag bidrager med uddannelse, opkvalificering og sikkerhedstjek, så vi alle kan føle os sikre i trafikken.”

Det er syvende gang, at Fællesskabsprisen uddeles. De ti priser blev overrakt af tidligere vindere og DEKRA, REMA 1000, DGI Byen og 3F, der er partnerne bag Fællesskabsprisen.

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30