Gå til indhold
​DEKRA Bilsyn overtager Brønderslev Bilsyn

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn overtager Brønderslev Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager Brønderslev Bilsyn pr. 1. september 2020, og udvider hermed etableringen i Nordjylland, hvor DEKRA Bilsyn i forvejen er repræsenteret i Aalborg, Frederikshavn, Sæby og Thisted.

Indehaver Jens Winther Olsen åbnede Brønderslev Bilsyn i 2006, og har siden da drevet synshallen alene. Han ser frem til at blive en del af DEKRA Bilsyn og til at få nogle at sparre med.

”Jeg glæder mig til at blive en del af DEKRA Bilsyn og til at få nogle gode sparringspartnere. Som en del af DEKRA Bilsyn får jeg bedre mulighed for at følge med udviklingen i synsbranchen og kan dermed stå stærkere. Jeg ser frem til, at vi sammen kan fortsætte synshallens positive udvikling og fremtidssikre den,” siger Jens.

Et godt match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Brønderslev Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion i Jylland.

”Jens’ forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. Det er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret synshal, der vægter vejledning og god kundeservice rigtig højt,” siger hun.

Med overtagelsen af synshallen i Brønderslev har DEKRA Bilsyn nu 35 synshaller på landsplan.

Alt fortsætter som det plejer

Kunderne kommer ikke til at mærke de store forandringer i synshallen. Jens Winther Olsen fortsætter den daglige drift af synshallen, og han vil stadig have høj service og kvalitet i fokus. Åbningstider og priser er ligeledes uændret. Det er derfor kun logo, skilte og arbejdstøj, der vil være nyt for kunderne i synshallen.

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30