Gå til indhold

Nyhedsarkiv

DEKRA Bilsyn

​DEKRA Bilsyn overtager NF Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager NF Bilsyn d. 21. februar 2020. Hermed udvider DEKRA Bilsyn etableringen øst for Storebælt med en synshal i Nykøbing Falster. DEKRA Bilsyn har i alt 34 synshaller på landsplan.

Målrettet forløb hjælper ledige unge i job

Målrettet forløb hjælper ledige unge i job

5 ud af 8 ledige unge borgere, der i oktober måned var på et 3-ugers transportforløb hos uddannelsescenteret DEKRA i Vejen, er lige nu i gang med at færdiggøre deres uddannelse til lastbilchauffør. Foran dem venter et job i transportbranchen og dermed et farvel til ledigheden.

DEKRA Bilsyn

​DEKRA Bilsyn overtager Mikkels Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager Mikkels Bilsyn pr. 2. marts 2020. Med de to synshaller i Randers og Hadsten kommer DEKRA Bilsyn op på 34 synshaller i hele Danmark.

​Privat jobjæger hjalp 235 ledige i job i 2019

​Privat jobjæger hjalp 235 ledige i job i 2019

DEKRA tilbyder fortsat jobgaranti til ledige borgere, der ønsker at arbejde i transportbranchen. I 2019 hjalp de 235 ledige i job via deres jobgaranti og endnu flere via netværk og jobmesser.

​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Brøndby

​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Brøndby

DEKRA Bilsyn udvider etableringen på Sjælland med en synshal i Brøndby. Fra den 20. januar byder den erfarne bilsynsassistent Paw Stamp velkommen i den nyrenoverede synshal i Brøndby, hvor der synes små køretøjer.

Fra venstre: Stine og Michel fra Bilsyn Nu samt Githa og Peter fra DEKRA

​DEKRA Bilsyn overtager Bilsyn Nu i Næstved

DEKRA Bilsyn overtager Bilsyn Nu d. 3. februar 2020. Hermed udvider DEKRA Bilsyn etableringen på Sjælland med en synshal i Næstved. DEKRA Bilsyn har i forvejen en synshal i Rønnede på Sjælland og på landsplan 30 synshaller.

DEKRA Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager EURO Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager EURO Bilsyn d. 6. januar 2020. Hermed udvider DEKRA Bilsyn etableringen i Sydjylland med en synshal i Fredericia, som syner små køretøjer.

DEKRA Business

​DEKRA udvider med en ny forretningsgren

DEKRA er rigtig glade for at kunne udvide forretningen med kurser inden for handel, administration, kontor og ledelse. Fra den 1. januar 2020 kommer de til at tilbyde interesserede et kompetenceløft inden for de pågældende områder. Det nye forretningsområde har fået navnet DEKRA Business.

Vis mere