Gå til indhold
DEKRA Bilsyn
DEKRA Bilsyn

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn overtager EURO Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager EURO Bilsyn d. 6. januar 2020. Hermed udvider DEKRA Bilsyn etableringen i Sydjylland med en synshal i Fredericia, som syner små køretøjer.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret, siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

DEKRA Bilsyn har nu 29 synshaller på landsplan.

Spændende tid for synshallen i Fredericia

Indehaver Jens Jørgen Ditlevsen åbnede EURO Bilsyn den 1. januar 2006 sammen med sin kone Lisbeth, der står for al det administrative. Siden har de udvidet staben med en bilsynsassistent.

”Det bliver spændende at blive en del af DEKRA Bilsyn,” siger Jens Jørgen om overtagelsen.

Et godt match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af EURO Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion i Jylland.

”Jens Jørgens forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. De er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau med nogle dygtige lokale folk,” siger hun.

Jens Jørgen fortsætter med at være ansvarlig for at drive synshallen i Fredericia sammen med sin kone Lisbeth og bilsynsassistenten Mads. Alt vil være som det plejer. Priser er ligeledes uændrede.

Related links

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale