Gå til indhold
DEKRA Bilsyn
DEKRA Bilsyn

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Esbjerg

DEKRA Bilsyn udvider etableringen i Jylland med en nyetableret synshal i Esbjerg. Fra den 1. november byder den erfarne bilsagkyndige Steen Tandrup Lauridsen velkommen i synshallen i Esbjerg, hvor der kan synes både små og store køretøjer.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret, siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

DEKRA Bilsyn har i forvejen 22 synshaller i hele Danmark.

Topmoderne og lokalt forankret synshal

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er åbningen af DEKRA Bilsyn i Esbjerg en del af den organiske vækstplan på synsområdet.

”Synshallen er nybygget med top moderne udstyr og en god beliggenhed lige uden for Esbjerg centrum med gode tilkørselsforhold. Den er samtidig et indtog på storvognsmarkedet i Vestjylland,” siger hun.

DEKRA Bilsyn er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau, som lægger vægt på at have gode lokale folk i synshallerne. ”Og det får vi bestemt i Esbjerg med Steen, som er et kendt ansigt inden for bilsyn i Esbjerg”, fortsætter hun.

DEKRA Bilsyn holder åben hus fredag den 1. november fra kl. 07.30-13.00 på Smedevej 2, 6710 Esbjerg V

For yderligere kontakt:

Githa Nørbæk

DEKRA Bilsyn ApS

M 2170 3220

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale