Gå til indhold
DEKRA Bilsyn
DEKRA Bilsyn

Pressemeddelelse -

​Konsolideringen på det danske marked for bilsyn fortsætter

Konsolideringen på det danske marked for bilsyn fortsætter

DEKRA Bilsyn opkøber yderligere 16 synshaller og er således vokset fra 6 synshaller til 27 synshaller på bare et år. Dermed befinder DEKRA Bilsyn sig nu i top 3 som en af de største bilsynskæder i Danmark.

”Vi vil gerne være den foretrukne lokale synshal også for vore landsdækkende kunder, derfor er det vigtigt at vi får etableret et landsdækkende netværk af synshaller, særligt på storvognsområdet”, siger Githa Nørbæk, direktør i DEKRA Bilsyn ApS.

”Med købene af Bilsyn Vest den 14.oktober, Bilsyn Nord den 21. oktober og Kolding Lokalsyn den 4. november har vi ikke bare styrket vor dækning i det jyske, vi har også tilført stærke kompetencer til virksomheden og ikke mindst nye kollegaer som er selvkørende og har god lokal forankring. Opkøbene er et resultat af lange og gode processer, hvor vi har lært hinanden godt at kende og nu er vi klar til, sammen at tage DEKRA Bilsyn til næste niveau” siger Bo Bay Hougaard som er ansvarlig for DEKRA Danmarks ekspansion på bilsynsområdet.

”Vi er fortsat i gang med at opkøbe synshaller, der passer ind i vores DNA og værdisæt, samtidig med at vi løbende åbner vores egne synshaller,” fortsætter Githa Nørbæk, om den løbende ekspansion.

”Når vi ekspanderer ved opkøb, er det vigtigt for os, at såvel indehavere som ansatte finder sig godt til rette i DEKRA, da vi opkøber virksomheder som har det rette serviceniveau, og som vil være en del af den fortsatte ekspansion”.

DEKRA gik ind på det danske marked d. 1. oktober 2018 med opkøbet af AL-SYN med Githa Nørbæk i spidsen.

”Med Githa Nørbæks erfaring med at drive effektive, kunderettede og profitable synshaller og DEKRAs administrative, markedsføringsmæssige og finansielle styrke er vi sammen godt rustet til fortsat vækst på det danske bilsynsmarked,” siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

”Vi agter at fortsætte væksten i samme tempo i det kommende år og udbygge vores kæde både organisk og ved opkøb,” fortsætter han.

Kerneprodukt globalt

Bilsyn er et nyt forretningsområde i DEKRA Danmark, men globalt set er det langt fra nyt. Globalt har syn af køretøjer nemlig været DEKRAs kerneprodukt siden grundlæggelsen i 1925 og er på verdensplan i dag den største på markedet målt i antallet af årlige syn. I Tyskland har DEKRA sit eget testcenter, hvor de arbejder kontinuerligt med at udvikle løsninger, der er fremtidssikrede.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark opbygges en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret,” siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale