Gå til indhold
​DEKRA Bilsyn etablerer sig i Frederikshavn

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn etablerer sig i Frederikshavn

DEKRA Bilsyn overtager AC Bilsyn og udvider hermed etableringen i Nordjylland, hvor DEKRA i forvejen er repræsenteret i Skalborg (Aalborg SV).

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret, siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

Del af en større familie

DEKRA Bilsyn driver i forvejen 10 synshaller i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Allan Spring og Claus Jacobsen fra AC Bilsyn i Frederikshavn glæder sig til at blive en del af DEKRA familien.

”Vi er nået langt med vores synshal og nu er det tid til at fremtidssikre denne. Vi glæder os til at blive del af en større familie i DEKRA, så vi sammen kan fortsætte den positive udvikling”, siger de.

Et godt match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af AC Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion i Nordjylland.

”Allan Spring og Claus Jacobsens forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. DEKRA Bilsyn er nemlig en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau, som lægger vægt på at have gode lokale folk i synshallerne”, siger hun.

Allan og Claus fortsætter med at være ansvarlige for at drive synshallen på Toftegårdsvej 20 i Frederikshavn. Bilsynsassistent Michael Jacobsen vil ligeledes fortsat tage imod kunderne i synshallen. Alt vil være som det plejer med positiv kundeservice og trafiksikkerheden i fokus. Priser er ligeledes uændrede.

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale