Gå til indhold
DEKRA Bilsyn overtager Skalborg Bilsyn.dk

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn overtager Skalborg Bilsyn.dk

DEKRA Bilsyn, etablerer sig i Nordjylland

DEKRA Bilsyn, overtager Skalborg Bilsyn.dk og etablerer sig i region Nordjylland. DEKRA Bilsyn, driver i forvejen syv synshaller i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet – vi vil være den foretrukne lokale synshal der hvor vi er repræsenteret, siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

Del af en større familie

DEKRA Bilsyn, driver i forvejen synshaller i Silkeborg, Bjerringbro, Tilst, Brædstrup og Give i Jylland, Aarup på Fyn samt Rønnede på Sjælland. Marlene og Leon Thomsen fra Skalborg Bilsyn.dk glæder sig over at blive en del af DEKRA familien.

”Vi er nået langt med vores synshal og nu er det tid til at fremtidssikre denne. Vi glæder os til at blive del af en større familie i DEKRA, så vi sammen kan fortsætte den positive udvikling”, siger de.

Et godt match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Skalborg Bilsyn.dk et godt fundament for den videre ekspansion i Nordjylland.

”Marlene og Leon Thomsens forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. DEKRA Bilsyn, er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau som lægger vægt på at have gode lokale folk i synshallerne”, siger hun.

Marlene og Leon Thomsen fortsætter med at være ansvarlig for at drive synshallen på Frederikstadvej12A, 9200 Aalborg SV. Alt vil være som det plejer med positiv kundeservice og trafiksikkerheden i fokus. Priser er ligeledes uændrede.

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale