Gå til indhold
Fra venstre: Koncerndirektør Peter Laursen, direktør Githa Nørbæk, ledelse Regnar Johnsen og direktør Bo Bay Hougaard.
Fra venstre: Koncerndirektør Peter Laursen, direktør Githa Nørbæk, ledelse Regnar Johnsen og direktør Bo Bay Hougaard.

Pressemeddelelse -

Verdens største inden for bilsyn starter i Danmark

DEKRA Danmark går ind i bilsyn og overtager AL-SYN, der har synshaller i Jylland og på Fyn

Danmarks største private udbyder af transportuddannelser, DEKRA Danmark, går ind på markedet for bilsyn. DEKRA har pr. 1. oktober købt bilsynsvirksomheden AL-SYN, der driver seks synshaller i Jylland og på Fyn.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark har vi med vores mange transportuddannelser oparbejdet et godt samarbejde med landets vognmænd, og investering i bilsyn er et naturligt skridt i DEKRA Danmarks udvikling. Nu ser vi frem til at hjælpe både personbiler og erhvervskøretøjer sikkert på vej via DEKRA Bilsyn”, siger koncerndirektør i DEKRA Danmark, Peter Laursen.

Del af en større familie

AL-SYN driver synshaller i Silkeborg, Bjerringbro, Tilst, Brædstrup og Give i Jylland samt Aarup på Fyn. AL-SYN som er stiftet i 2005, ledes af direktør Githa Nørbæk, og hun glæder sig over salget til DEKRA.

”Vi er nået langt og har opbygget en stor kundekreds og en stor erfaring inden for bilsyn. Nu glæder vi os over at blive del af en større familie i DEKRA, så vores kvaliteter kan blive til gavn for endnu flere danske bilejere og vognmænd”, siger hun.

Et godt match

Ifølge DEKRAs finansdirektør, Bo Bay Hougaard, er AL-SYN og DEKRA et godt match.

”AL-SYN passer perfekt ind i DEKRAs værdisæt og DNA. AL-SYN er en kvalitetsbevidst, kundefokuseret og innovativ virksomhed med et højt serviceniveau, og virksomheden er drevet af nogle stærke personligheder”, siger han.

AL-SYN fortsætter med alle eksisterende medarbejdere.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale