Gå til indhold
DEKRA Bilsyn ekspanderer i Jylland

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn ekspanderer i Jylland

DEKRA Bilsyn ekspanderer og åbner endnu en synshal i Jylland. DEKRA Bilsyn driver i forvejen ni synshaller i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet – vi vil være den foretrukne lokale synshal der hvor vi er repræsenteret”, siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

Del af en større familie

DEKRA Bilsyn, driver i forvejen synshaller i Silkeborg, Bjerringbro, Tilst, Brædstrup, Give og Aalborg SV i Jylland, Aarup og Tommerup på Fyn samt Rønnede på Sjælland. Sten Holmgaard Pedersen der kommer fra Lemming er ansvarlig for synhallen i Ry. Han glæder sig over at der atter kan synes biler i Ry og byder velkommen i den nybyggede synshal.

Et naturligt valg

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er åbningen af DEKRA Bilsyn i Ry et naturligt valg for den videre ekspansion i Jylland.

”Synshallen er ny opført af lokale kræfter som går foran når det gælder ekspansion i området. Vi glæder til sammen med Sten Holmgaard Pedersen at være en del Rys udvikling og at udbygge vores forretning i Jylland. DEKRA Bilsyn, er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau som lægger vægt på at have gode lokale folk i synshallerne”, siger hun.

DEKRA Bilsyn i Ry – din lokale synshal hvor god kundeservice og trafiksikkerheden er i fokus.   

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale