Gå til indhold
​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Brøndby
​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Brøndby

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Brøndby

DEKRA Bilsyn udvider etableringen på Sjælland med en synshal i Brøndby. Fra den 20. januar byder den erfarne bilsynsassistent Paw Stamp velkommen i den nyrenoverede synshal i Brøndby, hvor der synes små køretøjer.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret,” siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

DEKRA Bilsyn har nu 31 synshaller i Danmark.

Lokalt forankret synshal

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er åbningen af synshallen i Brøndby en del af DEKRA Bilsyns organiske vækstplan på synsområdet.

”Synshallen er nyistandsat, lys og indbydende. Og så har den en god beliggenhed med gode tilkørselsforhold lige overfor DEKRAs uddannelsescenter i Brøndby,” siger hun.

DEKRA Bilsyn er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau, som lægger vægt på at have gode lokale folk i synshallerne. ”Og det får vi bestemt i Brøndby med Paw, som har masser af erfaring inden for synsbranchen”, afslutter hun

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale