Gå til indhold
DEKRA Bilsyn
DEKRA Bilsyn

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn overtager NF Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager NF Bilsyn d. 21. februar 2020. Hermed udvider DEKRA Bilsyn etableringen øst for Storebælt med en synshal i Nykøbing Falster. DEKRA Bilsyn har i alt 34 synshaller på landsplan.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret,” siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

Fordel i sparringspartnere

Indehaver Stig Møller Jacobsen åbnede NF Bilsyn i maj 2016, og har siden da drevet synshallen alene. Han ser frem til at blive en del af DEKRA Bilsyn, hvor han blandt andet får en masse nye kollegaer.

”Jeg ser frem til samarbejdet og til at få nogle at sparre med i hverdagen. Det har jeg manglet de sidste par år,” siger han.

Det helt rigtige match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af NF Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion.

”Stigs forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. NF Bilsyn er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret synshal, der vægter vejledning og god service rigtig højt,” siger hun.

Stig Møller Jacobsen fortsætter den daglige drift af synshallen i Nykøbing Falster. Bortset fra nye skilte og arbejdstøj vil alt være som det plejer. Åbningstider og priser er ligeledes uændrede.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale