Gå til indhold
DEKRA Bilsyn
DEKRA Bilsyn

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn overtager Mikkels Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager Mikkels Bilsyn pr. 2. marts 2020. Med de to synshaller i Randers og Hadsten kommer DEKRA Bilsyn op på 34 synshaller i hele Danmark.

Det helt rigtige match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Mikkels Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion. DEKRA Bilsyn er løbende på udkig efter gode og rentable synshaller, og her kunne de ikke lade Mikkels Bilsyn passere.

”Mikkels Bilsyn er en god og rentabel synshal, som passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. Synshallerne er kvalitetsbevidste og kundefokuserede, der vægter vejledning og god service rigtig højt,” siger Githa Nørbæk om opkøbet.

Alt fortsætter som det plejer

Kunderne i Mikkels Bilsyn kommer ikke til at mærke de store forandringer ved overtagelsen. Mikkel Præst Andersen fortsætter driften af de to synshaller i minimum de næste 12 måneder, og det samme gør de tre bilsynsassistenter Morten, Dennis og Christian. Kontorassistenten Lene fratræder dog sin stilling i forbindelse med overtagelsen.

Mikkel glæder sig til at blive en del af DEKRA Bilsyn, men hanunderstreger, at det fra et kundemæssigt synspunkt er en lille ændring. Kunderne vil stadigvæk opleve den samme gode service og behandling. Det er kun logo, skilte og arbejdstøj, der vil være nyt. Åbningstider og priser vil være uændrede.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale