Gå til indhold

Nyhedsarkiv

”Endelig var der nogen, der troede på mig”

”Endelig var der nogen, der troede på mig”

35-årige Hanadi Natalie har for første gang i sit liv fået fast arbejde, efter hun tog buskørekort hos DEKRA. Her oplevede hun en støtte og opbakning som aldrig før. Nu ser hun endelig lyst og positivt på fremtiden, hvor hun har ambitioner om at blive kørelærer og hjælpe andre som hende selv. Og så glæder hun sig over at være et godt forbillede for sin søn.

Benny Fuglsang Petersen, Vejle Turisttrafik

Stor succes med buslærlinge

Det kan være en udfordring at overbevise busvognmænd om, at det er en fordel at have lærlinge. Men ikke hos Vejle Turisttrafik. Her har de haft lærlinge de sidste 16 år med stor succes. Alle lærlingene arbejder nemlig stadigvæk i virksomheden. Direktør Benny Petersen forsøger at sprede det gode budskab til sine vognmandskollegaer. For han synes, at det er en kæmpe gevinst at have lærlinge.

​DEKRA Bilsyn bliver anerkendt efter sit første år

​DEKRA Bilsyn bliver anerkendt efter sit første år

Efter kun et år på synsmarkedet er DEKRA Bilsyn nomineret i kategorien ”Årets synshal” til Auto Awards 2019. Ifølge Githa Nørbæk, direktør i DEKRA Bilsyn, skyldes successen gode investeringer og dygtige lokale folk, der yder den bedste service ude i synshallerne.

DEKRA Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager Kolding Lokalsyn

DEKRA Bilsyn overtager Kolding Lokalsyn d. 4. november 2019 og udvider hermed etableringen i Jylland med 5 synshaller i Kolding, Haderslev, Vejen, Vamdrup og Egtved. Alle steder synes der små køretøjer.

DEKRA Bilsyn

​DEKRA Bilsyn åbner synshal i Esbjerg

DEKRA Bilsyn udvider etableringen i Jylland med en nyetableret synshal i Esbjerg. Fra den 1. november byder den erfarne bilsagkyndige Steen Tandrup Lauridsen velkommen i synshallen i Esbjerg, hvor der kan synes både små og store køretøjer.

​DEKRA udvider vognparken med 23 nye køretøjer

​DEKRA udvider vognparken med 23 nye køretøjer

DEKRA udvider i løbet af efteråret sin vognpark med 17 nye MAN lastbiler, 4 nye påhængsvogne og 2 nye MAN busser. De nye lastbiler og busser er udstyret med automatgear og den nyeste teknologi inden for bl.a. brændstofreducerende kørsel, sikkerhed og kameraovervågning.

Selvkørende busser

​Selvkørende busser har stadigvæk brug for chauffører

Til trods for hastige forbedringer af teknologien er der stadigvæk brug for chauffører. Et projekt om selvkørende busser i Aalborg som virksomheden Holo og Aalborg Kommune står bag, skal i første omgang afvikles med en operatør om bord på bussen. Derfor samarbejder Holo med DEKRA om at uddanne buschauffører til projektet.

Jobmesse i Brøndby

​Jobmesse skabte kontakter og jobs

I uge 39 afholdte DEKRA for 7. gang jobmesser i 5 byer i Danmark. Jobmesserne var en stor succes med over 1.000 besøgende og knap 80 deltagende vognmænd og virksomheder på landsplan. På jobmessen havde ledige og andre interesserede mulighed for at gribe nogle af de mange ledige chaufførjobs, der lige nu er blandt de danske vognmænd

Truckcertifikat hos DEKRA

DEKRA udvider med truck- og krankurser

Ekspansionen fortsætter hos DEKRA, Danmarks største udbyder af transportkurser, der nu tilføjer truck- og krankurser til deres kursustilbud.

​Jobmesse i Brøndby hjalp ledige i arbejde

​Jobmesse i Brøndby hjalp ledige i arbejde

DEKRA AMU Center Hovedstaden afholdte for 7. gang jobmesse for borgere og virksomheder med interesse for transportbranchen, da de torsdag den 26. september havde over 400 interesserede forbi deres jobmesse i Brøndby.

​Jobmesse i Herning hjalp ledige i arbejde

​Jobmesse i Herning hjalp ledige i arbejde

DEKRA AMU Center Midtjylland afholdte for 7. gang jobmesse for ledige chauffører, da de onsdag den 25. september havde omkring 150 interesserede forbi deres jobmesse i Herning.

Vis mere