Gå til indhold
​Jobmesse i Brøndby hjalp ledige i arbejde

Pressemeddelelse -

​Jobmesse i Brøndby hjalp ledige i arbejde

DEKRA AMU Center Hovedstaden afholdte for 7. gang jobmesse for borgere og virksomheder med interesse for transportbranchen, da de torsdag den 26. september havde over 400 interesserede forbi deres jobmesse i Brøndby.

Jobmessen blev officielt åbnet af beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsen.

På jobmessen havde ledige og andre interesserede chancen for at gribe nogle af de mange ledige chaufførjobs, der lige nu er på Sjælland. En markant vækst i transportbranchen betyder, at flere danske transportvirksomheder i øjeblikket oplever en akut mangel på chauffører. En undersøgelse foretaget af Voxmeter på vegne af DEKRA viser, at branchen alene her i 2019 har brug for 2.500 nye chauffører.

Ifølge Adm. direktør hos DEKRA AMU Center Hovedstaden, Lars Wolf, har jobmessen vist sig at være et effektivt koncept for både vognmænd og ledige.

”På de 2 timer som jobmessen varer får virksomhederne mulighed for at møde rigtig mange kandidater. For de ledige giver det dem ligeledes en god mulighed for at få svar på deres spørgsmål og præsentere sig for virksomhederne på en mere personlig måde end gennem traditionel jobsøgning,” siger han.

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale