Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Jobmesse i Nørresundby

​Jobmesse i Nørresundby hjalp ledige i arbejde

DEKRA AMU Center Nordjylland afholdte for 7. gang jobmesse for ledige chauffører, da de mandag den 23. september havde flere end 100 interesserede forbi deres jobmesse i Nørresundby.

Jobmesse i Odense

​Jobmesse i Odense hjalp ledige i arbejde

DEKRA AMU Center Fyn afholdte for 7. gang jobmesse for ledige chauffører, da de torsdag den 25. september havde omkring 200 interesserede forbi deres jobmesse i Odense.

Jobmesse i Vejen

​Jobmesse i Vejen hjalp ledige i arbejde

DEKRA AMU Center Sydjylland afholdte for 7. gang jobmesse for ledige chauffører, da de tirsdag den 24. september havde omkring 150 interesserede forbi deres jobmesse i Vejen.

Lars Wolf, Regionsdirektør for Region Øst hos DEKRA

Lars Wolf er ny Regionsdirektør hos DEKRA

Den 19. august tiltrådte Lars Wolf som ny Regionsdirektør for Region Øst hos DEKRA. Lars Wolf overtager posten fra Bo Bay Hougaard, der fremadrettet vil koncentrere sig om rollen som koncernøkonomidirektør.

Ny og positiv tendens: Flere kvinder er på vej ind i transportbranchen

Ny og positiv tendens: Flere kvinder er på vej ind i transportbranchen

Transportbranchen mangler stadigvæk chauffører. I Sverige oplever de en ny tendens, som kan ændre på dette. Flere og flere kvinder er nemlig begyndt at vælge en transportuddannelse. Samme tendens ser man hos DEKRA i Danmark, hvor de oplever en markant stigning i antallet af kvinder, der tager lastbilkørekort.

Jobmesse i Brøndby

2.500 chauffører søges. Jobmesser skal afhjælpe chaufførmangel

Med jobmesser i hele landet vil DEKRA matche landets transportvirksomheder med nye chauffører. Det lykkedes ved sidste jobmesse i foråret, hvor blev der givet hånd på flere jobaftaler. Men væksten i sektoren kræver flere chauffører.

Jobmesse i Brøndby

Invitation til pressen: Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard deltager på DEKRA´s jobmesse

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard deltager på DEKRA’s jobmesse for ledige chauffører. DEKRA inviterer alle interesserede fra pressen til at deltage i arrangementet, som foregår på Sdr. Ringvej 55, 2605 Brøndby, torsdag den 26. september kl. 10-12. Beskæftigelsesministeren vil tale kl. 10.15 Der er 300 tilmeldte, og repræsentanter fra 25 vognmænd samt 3F, KRIFA og Københavns Jobcenter.

Glade deltagere på forforløb

8 unge undersøgte transportbranchens mange jobmuligheder

I de sidste tre uger har 8 topmotiverede unge fra Kolding Jobcenter været på et transportforløb hos DEKRA i Vejen. Forløbet handlede om at finde sin vej ind i transportbranchen og se jobmulighederne heri. Deltagerne var mellem 20 og 27 år og var alle interesserede i at finde ud af, om et job i transportbranchen var det rette for dem.

Stor jobmesse i Odense skal afhjælpe chaufførmangel

Med jobmesser i Odense og 4 andre byer vil DEKRA matche landets transportvirksomheder med nye chauffører. Det lykkedes ved sidste jobmesse i foråret, hvor blev der givet hånd på flere jobaftaler. Men væksten i sektoren kræver flere chauffører.

Jobmesse i Brøndby

Jobmesse i Herning skal skaffe endnu flere chauffører

Med jobmesser i Herning og resten af landet vil DEKRA matche landets transportvirksomheder med nye chauffører. Det lykkedes ved sidste jobmesse i foråret, hvor blev der givet hånd på flere jobaftaler. Men væksten i sektoren kræver flere chauffører.

Jobmesse i Brøndby

Jobmesse i Vejen skal skaffe endnu flere chauffører

Med jobmesser i Vejen og 4 andre byer vil DEKRA matche landets transportvirksomheder med nye chauffører. Det lykkedes ved sidste jobmesse i foråret, hvor blev der givet hånd på flere jobaftaler. Men væksten i sektoren kræver flere chauffører.

Jobmesse i Brøndby i foråret 2019

Jobmesse i Brøndby skal afhjælpe chaufførmangel

Med jobmesse i Brøndby og resten af landet vil DEKRA matche landets transportvirksomheder med nye chauffører. Det lykkedes ved sidste jobmesse i foråret, hvor blandt andet 25-årige Josefine Ravnsbæk fik job. Men væksten i sektoren kræver flere chauffører.

Vis mere