Gå til indhold
Jobmesse i Brøndby
Jobmesse i Brøndby

Pressemeddelelse -

Invitation til pressen: Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard deltager på DEKRA´s jobmesse

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard deltager på DEKRA’s jobmesse for ledige chauffører i Brøndby.

DEKRA inviterer alle interesserede fra pressen til at deltage i arrangementet, som foregår på Sdr. Ringvej 55, 2605 Brøndby, torsdag den 26. september kl. 10-12. Beskæftigelsesministeren vil tale kl. 10.15.

Der er over 300 tilmeldte, og på messen vil der være repræsenteret 25 vognmænd samt 3F, KRIFA og Københavns Jobcenter.

Baggrunden for arrangementet og deltagelse fra Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard

Beskæftigelsesministeren har tilskyndet arbejdsgiverne til at udnytte det nuværende opsving, til at sikre at flere ledige får fodfæste på arbejdsmarkedet, i stedet for at afhænge af udenlandsk arbejdskraft. Beskræftigelsesministeren påpegede, at opkvalificering typisk vejen til at komme ind på arbejdsmarkedet for de borgere. Dette bør ske i et fokuseret samarbejde mellem a-kasser, jobcentre, uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere.

DEKRA er Danmarks største uddannelsesinstitution inden for transport. Vi har stor succes med at uddanne ledige med alle slags baggrunde og dernæst hjælpe dem ind i transportbranchen, hvor de får et stabilt, ansvarsfuldt job. Samtidig afhjælper indsatsen de fortsatte massive flaskehalse i transportsektoren, som er kritisk for hele landets økonomi.

Alene i 2019 har vi indtil nu gennem vores Jobgaranti opkvalificeret og skaffet et arbejde til mere end 200 ledige på vegne af et jobcenter. Derudover kan vi se, at 75 % af de ledige kursister er i beskæftigelse inden for 6 måneder. Dette gælder også folk med en lang ledighedshistorik.

Som en del af vores arbejde med at sikre veluddannet arbejdskraft til transportsektoren og skaffe beskæftigelse til chauffører, afholder vi 2 gange om året en gratis Jobmesse for transportsektoren i hele landet.

Gennem disse jobmesser får vognmænd, jobcentre og a-kasser mulighed for at forklare om arbejdet i transportbranchen, og rekruttere nye medarbejdere. Borgere der er interesserede i at arbejde i transportbranchen, får en unik mulighed for at lære mere om, hvordan arbejdet er, og hvordan de kan få de relevante kompetencer, eller ligefrem skaffe sig en ansættelse.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30