Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Billede fra jobmessen i Brøndby

Jobmesse i Nørresundby skal hjælpe ledige chauffører i arbejde

Med jobmesse i Nørresundby og 4 andre byer vil DEKRA matche landets transportvirksomheder med nye chauffører. Det lykkedes ved sidste jobmesse i foråret, hvor blev der givet hånd på flere jobaftaler. Men væksten i sektoren kræver flere chauffører.

Fællesskab styrker og glæder, tillykke til alle nominerede og vindere 2019.

DEKRA overrakte Fællesskabsprisen til Aarhus-initiativ

Torsdag den 29. august 2019 blev dette års Fællesskabsprisen uddelt ved en festlig ceremoni om bord på Oslobåden. Mere end 100 var indstillet til prisen, hvoraf 10 blev udvalgt som vindere. Fællesnævneren var kampen for de gode fællesskaber, primært for samfundets mest udsatte.

Godt samarbejde er opskriften på at garantere lærepladser

Godt samarbejde er opskriften på at garantere lærepladser

Mange elever har stadigvæk svært ved at finde lærepladser. Men ikke hos DEKRA. Her har de fundet opskriften på, hvordan de sikrer lærepladser til deres elever på uddannelsen til at blive faglært lastbilchauffør

Fællesskabsprisen 2019 uddeles den 29. august i år

DEKRA er med, når Fællesskabsprisen uddeles den 29. august i år

For sjette år i træk uddeler Statsminister Mette Frederiksen sammen med en række virksomheder, organisationer og institutioner Fællesskabsprisen til nogle af de mange danskere, som gennem deres særlige indsats er med til at skabe sammenhæng i samfundet. Bag Fællesskabsprisen står også en række virksomheder og organisationer – blandt andet DEKRA.

Fra sømand til faglært lastbilchauffør

Fra sømand til faglært lastbilchauffør

​Efter mange år på havet som sømand havde Thomas lyst til at prøve noget helt nyt. Han vidste ikke hvad, før han en dag blev gjort opmærksom på, at der var gode jobmuligheder som lastbilchauffør. Sømanden tog til en inspirationsdag hos DEKRA Erhvervsskole for at høre om uddannelsen til faglært lastbilchauffør. Herefter var han ikke længere i tvivl; Skibet skulle skiftes ud med en lastbil.

buschauffør

Flere unge bliver faglærte buschauffører

Efter en lang årrække med meget få elever på erhvervsuddannelsen, Buschauffør i kollektiv trafik, er der i år meget stor interesse for uddannelsen

DEKRA Bilsyn ekspanderer i Jylland

DEKRA Bilsyn ekspanderer i Jylland

​DEKRA Bilsyn ekspanderer og åbner endnu en synshal i Jylland. DEKRA Bilsyn driver i forvejen ni synshaller i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Fra kontanthjælp til drømmejob

Fra kontanthjælp til drømmejob

Indtil for få måneder siden havde 41-årige Gitte Andersen aldrig haft et rigtigt arbejde. Men efter en inspirationsdag hos DEKRA var hun ikke i tvivl om, hvad hun skulle være: lastbilchauffør! Nu er Gittes drøm om at gøre en forskel for andre mennesker endelig gået i opfyldelse, når hun kører rundt på landevejene med varer.

Ny buschaufføruddannelse til fleksjobbere

Ny buschaufføruddannelse til fleksjobbere

Nu giver DEKRA fleksjobbere mulighed for at uddanne sig til buschauffør på deltid. Et deltidshold vil sikre, at fleksjobbere og andre borgere med nedsat arbejdsevne kan få en uddannelse og et job. Derudover vil det afhjælpe den enorme mangel på arbejdskraft i transportbranchen. Målet med uddannelsen er nemlig, at borgerne kan varetage et deltidsjob.

9 ud af 10 kvinder anbefaler transportbranchen

9 ud af 10 kvinder anbefaler transportbranchen

I en undersøgelse har vi spurgt 140 kvinder om, hvordan det er at arbejde i transportbranchen. Hele 93 % svarede, at de vil anbefale branchen til andre kvinder. Men hvad er det, der gør chaufførjobbet så fedt? Det har kvinderne forskellige bud på.

Vis mere