Gå til indhold
Fællesskabsprisen 2019 uddeles den 29. august i år
Fællesskabsprisen 2019 uddeles den 29. august i år

Pressemeddelelse -

DEKRA er med, når Fællesskabsprisen uddeles den 29. august i år

De største helte er usynlige

For sjette år i træk uddeler Statsminister Mette Frederiksen sammen med en række virksomheder, organisationer og institutioner Fællesskabsprisen til nogle af de mange danskere, som gennem deres særlige indsats er med til at skabe sammenhæng i samfundet.

Om det er på jobbet, man går en ekstra mil for arbejdsmiljøet, i den lokale sportsklub man lægger sine kræfter til glæde for børn og unge, eller om det er gennem frivilligt arbejde med udsatte grupper, så er det engagementet i at styrke fællesskabet, som er drivkraften, og som skal hyldes.

Bag Fællesskabsprisen står en række virksomheder og organisationer – blandt andet DEKRA.

”DEKRAs grundfilosofi er at skabe sikkerhed, primært på veje og arbejdspladser. For os går fællesskab og sikkerhed hånd i hånd, da et godt fællesskab oftest bunder i tryghed og sikkerhed. Det er derfor vigtigt, at både vores kunder og kolleger, føler sig trygge i hverdagen.

Derudover vil vi gerne hjælpe mennesker videre i livet - fx fra ledig til arbejde - og for at det skal lykkes, kræver det, at vi indgår i fællesskaber.

På alle måder er fællesskab en stor del af DEKRAs hverdag, og derfor vil vi rigtig gerne bidrage til en pris, der hylder de mennesker, der gør noget godt for fællesskabet”, udtaler Peter Laursen, koncerndirektør i DEKRA.

Sådan kan du være med til at indstille

Alle har mulighed for at vinde Fællesskabsprisen. Frem til den 15. august 2019 kan du indstille både projekter, grupper af medarbejdere eller frivillige samt enkeltpersoner, der fortjener en anerkendelse af deres indsats for fællesskabet.

Indstilling kan ske via dette link: https://faellesskabsprisen.dk/indstil/

Der uddeles i alt 10 priser ved en stor prisoverrækkelse den 29. august på Oslobåden.

Hvem kan vinde prisen?

Personer, grupper eller projekter, der gør en ekstraordinær indsats for fællesskabet, og som skal:

  • være centrale for et fællesskab, der har stor betydning for andre.
  • stå bag en længerevarende indsats, der rækker ud over et kort initiativ.
  • have skabt konkrete resultater gennem forening, projekt eller initiativ.
  • være et forbillede for kolleger eller lokalsamfund.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30