Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Jobmesse i Brøndby

Jobmesser skabte massevis af jobs

I uge 15 afholdte DEKRA syv jobmesser i hele Danmark. Det var de største jobmesser til dato for DEKRAs vedkommende med op mod 1.500 besøgende og 79 vognmænd og virksomheder. På jobmessen blev der givet hånd på flere jobaftaler.

Kvindedag i Vejen skal få flere kvinder til at køre bus

Kvindedag i Vejen skal få flere kvinder til at køre bus

Der skal flere kvinder bag rattet. Derfor afholder DEKRA en kvindedag i Vejen torsdag d. 25. april fra kl. 9-12. Her kan ledige og andre interesserede høre om, hvordan det er at være buschauffør og prøve kræfter med den store bus på køreteknisk anlæg. For nogen bliver det måske kærlighed ved første blik!

​Flere kom med – 84% af borgerne kom i praktik på blot seks uger

Som et led i Beskæftigelsesministeriets satspuljeprojekt ’Flere skal med’ har Københavns Kommune haft 32 borgere i et intensivt seks ugers forløb hos DEKRA Job. DEKRA har været med i den afsluttende fase af projektet for at hjælpe Københavns Kommune. Hos DEKRA Job kom 84 procent af borgerne i virksomhedspraktik.

”Jeg er stadig pædagog i mit nye arbejde”

”Jeg er stadig pædagog i mit nye arbejde”

Efter 25 år som pædagog havde 53-årige Holger Bjørnlund lyst til at prøve noget andet. Han havde i lang tid drømt om at få et buskørekort, så den drøm skulle selvfølgelig forfølges. I dag kører Holger flextrafik hos Vinderup Taxi – et job som passer rigtig godt til ham, da han kan bringe sin indre pædagog i spil.

Jobmesse efterår 2018

Jobmesse i Brøndby skal skaffe flere chauffører

Med en jobmesse i Brøndby den 11. april vil DEKRA matche områdets transportvirksomheder med nye chauffører. Væksten i sektoren kræver flere chauffører. Samtidig bliver de danske chauffører ældre og ældre. Den udfordring vil DEKRA løse.

Jobmesse efterår 2018

Jobmesser skal skaffe flere chauffører

Med jobmesser i hele landet vil DEKRA matche landets transportvirksomheder med nye chauffører. Væksten i sektoren kræver flere chauffører. Samtidig bliver de danske chauffører ældre og ældre. Den udfordring vil DEKRA løse.

Jobmesse efterår 2018

Jobmesse i Odense skal skaffe flere chauffører

Med en jobmesse i Odense den 11. april vil DEKRA matche områdets transportvirksomheder med nye chauffører. Væksten i sektoren kræver flere chauffører. Samtidig bliver chaufførerne ældre og ældre. Den udfordring vil DEKRA løse.

DEKRA Bilsyn ekspanderer på Fyn

DEKRA Bilsyn ekspanderer på Fyn

DEKRA Bilsyn ekspanderer og åbner endnu en synshal på Fyn. DEKRA Bilsyn driver i forvejen otte synshaller i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Jobmesse efterår 2018

Jobmesse i Nørresundby skal skaffe flere chauffører

Med en jobmesse i Nørresundby den 11. april vil DEKRA matche områdets transportvirksomheder med nye chauffører. Væksten i sektoren kræver flere chauffører. Samtidig bliver chaufførerne ældre og ældre. Den udfordring vil DEKRA løse.

Jobmesse efterår 2018

Jobmesse i Vejen skal skaffe flere chauffører

Med en jobmesse i Vejen den 9. april vil DEKRA matche områdets transportvirksomheder med nye chauffører. Væksten i sektoren kræver flere chauffører. Samtidig bliver chaufførerne ældre og ældre. Den udfordring vil DEKRA løse.

Jobmesse efterår 2018

Jobmesse i Herning skal skaffe flere chauffører

Med en jobmesse i Herning den 9. april vil DEKRA matche områdets transportvirksomheder med nye chauffører. Væksten i sektoren kræver flere chauffører. Samtidig bliver chaufførerne ældre og ældre. Den udfordring vil DEKRA løse.

Jobmesse efterår 2018

Jobmesse i Brabrand skal skaffe flere chauffører

Med en jobmesse i Brabrand den 8. april vil DEKRA matche områdets transportvirksomheder med nye chauffører. Væksten i sektoren kræver flere chauffører. Samtidig bliver chaufførerne ældre og ældre. Den udfordring vil DEKRA løse.

Vis mere