Gå til indhold
”Endelig var der nogen, der troede på mig”

Blogindlæg -

”Endelig var der nogen, der troede på mig”

35-årige Hanadi Natalie har for første gang i sit liv fået fast arbejde, efter hun tog buskørekort hos DEKRA. Her oplevede hun en støtte og opbakning som aldrig før. Nu ser hun endelig lyst og positivt på fremtiden, hvor hun har ambitioner om at blive kørelærer og hjælpe andre som hende selv. Og så glæder hun sig over at være et godt forbillede for sin søn.

Stor opbakning under forløbet

Efter mange år med deltidsarbejde, kontanthjælp, mentorforløb og mislykkede uddannelser skulle man tro, at 35-årige Hanadi Natalie havde mistet modet. Men drømmen om at køre bus kunne hun ikke få ud af hovedet. I samarbejde med Roskilde Kommune og DEKRA begyndte hun derfor på kurset til buschauffør i Brøndby.

De første par dage var dog ikke en dans på roser for Hanadi, der synes undervisningen var svær, og der var megen information. Men faglærerne og kørelærerne fik hende til at synes det var sjovt.

”De var alle til støtte og opbakning under hele forløbet. De lærte mig at have mod på alt og stole på, at jeg ville kunne klare det uden problemer,” siger Hanadi om den uvurderlige støtte, hun fik under forløbet.

En af de bedste chauffører

Mens Hanadi var i gang med kurset til buschauffør, sendte hun uopfordrede ansøgninger til busselskaber i Roskilde-området, hvor hun bor. Det resulterede i, at hun kun få dage efter, hun bestod køreprøven havde første arbejdsdag hos Nobina i Roskilde.

”Du bliver en af de bedste chauffører,” var beskeden fra Hanadis chef hos Nobina.

Efter 2,5 dags oplæring var hun klar til selv at køre folk sikkert fra a til b på busruterne 123, 216 og 220. På de ruter kan passagererne være sikre på at få et smil med på vejen af den glade buschauffør. Det er nemlig vigtigt for Hanadi at give folk en god dag. ”Godt humør smitter,” siger hun.

Nye muligheder i livet

”Mor, du er bare sej”, siger Hanadis 9-årige søn. Han er tydeligvis stolt af, at hans mor kører bus og spørger hende, om det er svært og tager billeder af hende.

Hanadi er alenemor, men det skal ikke afholde hende fra at tage aften- og weekendvagter. For hun ønsker brændende at give sin søn nogle bedre muligheder i livet.

”Jeg har lovet min søn, at han kan vælge, hvor han vil på ferie henne om et år,” siger hun og glæder sig over, at give sin søn oplevelser, som hun ikke kunne, da hun var på kontanthjælp.

Ser lyst på fremtiden

Nu ser Hanadi Natalie for første gang i lang tid lyst og positivt på fremtiden.

”Det har ændret mit liv. Jeg har tillid og tro på mig selv, at jeg godt kan,” siger hun.

De næste par år vil hun spare op til at kunne tage kørelæreruddannelsen hos DEKRA. Hun drømmer nemlig om at blive storvognskørelærer. Og det kræver først og fremmest, at hun bliver kørelærer til personbil.

Men det skræmmer ikke Hanadi, som har fået mere selvtillid. For første gang i livet oplevede hun nemlig nogen, der støttede og troede på hende.

Emner

Regions

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale