Gå til indhold
DEKRA Business
DEKRA Business

Pressemeddelelse -

​DEKRA udvider med en ny forretningsgren

DEKRA er rigtig glade for at kunne udvide forretningen med kurser inden for handel, administration, kontor og ledelse. Fra den 1. januar 2020 kommer de til at tilbyde interesserede et kompetenceløft inden for de pågældende områder. Det nye forretningsområde har fået navnet DEKRA Business.

Gode muligheder med AMU

Handel, administration, kontor og ledelse er områder, der ikke har tradition for at benytte mulighederne inden for AMU til et kompetenceløft. Det vil Anja Brauner-Kristiansen, der er direktør i DEKRA Business, lave om på.

”Vi vil være med til at løfte kendskabet og brugen af AMU-kurser inden for de fire områder. Med AMU systemet kan man få meget for pengene, og virksomheden får refusion når medarbejderen er på kursus,” siger hun om nogle af fordelene ved AMU.

Begynder med ledelseskurser

DEKRA Business starter med at udbyde kurser og uddannelser inden for ledelsesområdet heriblandt Den Grundlæggende Lederuddannelse, der er udviklet i samarbejde med DI, Dansk Erhverv, Kommunernes Landsforening, HK og Lederne. Uddannelsen tager 13 dage og består af 5 moduler á 2-3 dages varighed fordelt over 5-6 måneder. Uddannelsen henvender sig både til nuværende ledere og medarbejdere, der ønsker at opkvalificere sig.

Allerede i første kvartal af 2020 vil DEKRA Business også udbyde uddannelsespakker blandt andet inden for salg og iværksætteri. Desuden vil der løbende blive udbudt enkelte kurser inden for området.

Praksisnære kurser og uddannelser

DEKRA Business’ formål er at udbyde relevante og praksisnære kurser. Fælles for alle kurserne er, det ikke er kedelig tavleundervisning, men derimod praktisk case- og gruppearbejde der samlet set munder ud i en solid værktøjskasse, som kan anvendes i dagligdagen på jobbet.

”Vi vil i DEKRA Business tilbyde kurser, hvor det praksisnære vil være i fokus. Det er vigtigt, at kursisten kommer tilbage på jobbet og med det samme kan anvende det lærte. Der vil være stor fokus på udviklingen af den enkelte kursist i alle forløbene,” siger Anja Brauner-Kristiansen.

Hun understreger også, at DEKRA Business vil være i tæt dialog med erhvervslivet, så kurserne hele tiden er tilpasset virkeligheden. Eksempelvis vil man på alle kurser forholde sig til digitalisering, da digitalisering påvirker alle processer både nu og fremover.

Onsdag den 22. januar byder DEKRA Business velkommen til det første modul i Den Grundlæggende Lederuddannelse.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale