Gå til indhold
Jens Hald
Jens Hald

Pressemeddelelse -

​Tidligere borgmester og folketingsmedlem lander direktørjob i DEKRA

Den 6. januar 2020 tiltrådte Jens Hald som direktør for strategi og innovation hos DEKRA.

DEKRA er i kraftig vækst med stigende markedsandele og nye forretningsområder. På den baggrund har det været naturligt at udvide direktionen med en direktør for strategi og innovation. Til den post har DEKRA valgt Jens Hald.

Jens Hald kommer med en bred og solid erfaring inden for strategi og innovation. Han har bevæget sig på tværs af ledelse i både den offentlige og private sektor i mange år, som bl.a. styrelseschef, borgmester, medlem af Folketinget, iværksætter og direktør. I de sidste 12 år har han via sin egen konsulentvirksomhed rådgivet virksomheder i startup, ledelse, strategier og innovation. Karrierevejen er også kommet forbi ledelsesstillinger i universitets- og forskningsverden, hvor han som vicedirektør blandt andet har været med til at opbygge Syddansk Universitets Dronecenter i Odense.

Jens Hald skal nu bruge sin omfattende erfaring til at lave strategier for DEKRA og videreudvikle nye forretningsområder gennem forskellige innovationsintiativer.

”Med de kompetencer og den erfaring som jeg har, vil jeg ikke lægge skjul på, at det er et drømmejob for mig,” siger en glad Jens Hald, som ser frem til at komme rigtigt i gang. 

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30

Relateret materiale