Gå til indhold

Nyhedsarkiv

​DEKRA udvider jobportal med CV-bank

​DEKRA udvider jobportal med CV-bank

Fra 18. januar kan chauffører også oprette personligt CV på branchens nye jobportal transport.dekra.dk, hvor der i forvejen slås 25-40 nye stillinger op hver uge.

​Fra tjener til lastbilchauffør

​Fra tjener til lastbilchauffør

Da coronaen ramte landet i foråret sidste år, besluttede 29-årige René sig for, at der skulle ske noget nyt i hans liv. Han valgte derfor at hive teltpælene op og flytte fra Sjælland til Midtjylland. Rene vidste, at der skulle ske noget nyt på arbejdsfronten, men ikke hvad. En dag så han en annonce for at blive lastbilchauffør, og herefter var han ikke i tvivl; Han skulle køre lastbil.

​DEKRA Bilsyn opkøber Brovst Bilsyn

​DEKRA Bilsyn opkøber Brovst Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager Brovst Bilsyn pr. 18. januar 2021, og udvider hermed etableringen i Nordjylland, hvor DEKRA Bilsyn i forvejen er repræsenteret i Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg, Aalborg SV, Hurup, Sæby og Thisted. Brovst Bilsyn har synshaller i Brovst og Fjerritslev, hvor de begge steder syner små køretøjer.

​DEKRA Bilsyn overtager Synshallen Kærvej

​DEKRA Bilsyn overtager Synshallen Kærvej

DEKRA Bilsyn overtager Synshallen Kærvej pr. 1. januar 2021. Hermed udvider DEKRA Bilsyn etableringen i Sydjylland med en synshal i Sønderborg, som syner både små og store køretøjer. DEKRA Bilsyn har i alt 35 synshaller på landsplan.

​Black Friday skaber travlhed hos vognmænd

​Black Friday skaber travlhed hos vognmænd

Transportfirmaerne skriger på arbejdskraft, og selv om interessen for at blive varebilschauffør hos DEKRA vokser markant, bliver travlheden med at distribuere pakker under Black Friday endnu en påmindelse om, at transportbranchen mangler chauffører.

​Nyhed: Skrotservice hos DEKRA Bilsyn i Esbjerg

Det er nu blevet lettere for bilejere i Esbjerg at komme af med deres udtjente bil. DEKRA Bilsyn Esbjerg tilbyder nemlig nu skrotservice, hvor de tilbyder at stå for alt det praktiske i forbindelse med skrotningen af kundernes biler.

​Nu lærer Jimmi fra sig i trafikken

​Nu lærer Jimmi fra sig i trafikken

Efter 20 år uden for arbejdsmarkedet på grund af nedsat lungefunktion er 45-årige Jimmi Thøgersen blevet kørelærer. Hans langsigtede beskæftigelse er resultat af et samarbejde mellem Høje-Taastrup Kommune, anden aktør Flyers og DEKRA.

​Succes for ny jobportal

​Succes for ny jobportal

De danske vognmænd slog mere end 500 job op i den første måned på transportbranchen nye jobportal transport-job.dk.

​Få skrottet din bil hos DEKRA Bilsyn i Silkeborg

Det er nu blevet lettere for silkeborgenserne at få skrottet deres biler. DEKRA Bilsyn Silkeborg tilbyder nemlig nu skrotservice, hvor de tilbyder at stå for alt det praktiske i forbindelse med skrotningen af kundernes biler.

​Ny gratis skrotservice i Kolding

DEKRA Bilsyn Kolding har netop åbnet op for deres nye skrotservice, hvor de tilbyder gratis at køre kundernes biler til skrot hos en miljøgodkendt ophugger.

Nu kan du få skrottet din bil hos DEKRA Bilsyn i Haderslev

Det er nu blevet lettere for beboerne i Haderslev og omegn at køre deres biler til skrot. DEKRA Bilsyn Haderslev har åbnet op for deres nye skrotservice, hvor de tilbyder at køre bilen til skrot hos en miljøgodkendt ophugger.

​Nu kan du få skrottet din bil hos DEKRA Bilsyn Aalborg SV

​Nu kan du få skrottet din bil hos DEKRA Bilsyn Aalborg SV Det er nu blevet lettere for beboerne i Aalborg SV og omegn at køre deres biler til skrot. DEKRA Bilsyn Aalborg SV har nemlig åbnet op for deres nye skrotservice, hvor de tilbyder at køre bilen til skrot hos en miljøgodkendt ophugger.

Vis mere