Gå til indhold
​DEKRA Bilsyn overtager Synshallen Kærvej

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn overtager Synshallen Kærvej

DEKRA Bilsyn overtager Synshallen Kærvej pr. 1. januar 2021. Hermed udvider DEKRA Bilsyn etableringen i Sydjylland med en synshal i Sønderborg, som syner både små og store køretøjer. DEKRA Bilsyn har i alt 35 synshaller på landsplan.

Indehaverne Tina og Ulrich Andersen åbnede Synshallen Kærvej i 2005. Siden er synshallen blevet udvidet to gange, og de har samtidig udvidet staben med tre medarbejdere.

Fremtidssikring af synshallen

Én af grundene til, at Tina og Ulrich Andersen valgte at sælge synshallen til DEKRA Bilsyn var, at de ønskede at fremtidssikre synshallen.

”Vi glæder os til at blive en del af DEKRA Bilsyn. Vi ser frem til, at vi sammen kan fortsætte synshallens positive udvikling og fremtidssikre den,” siger Ulrich Andersen.

Et godt match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Synshallen Kærvej et naturligt led i den videre ekspansion i Jylland.

”Tina og Ulrichs forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. De er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau med nogle dygtige lokale folk,” siger hun.

Alt fortsætter som det plejer

Kunderne kommer ikke til at mærke de store forandringer i synshallen. Ulrich Andersen fortsætter som daglig leder i synshallen, og medarbejderne vil også stadig være de samme. Åbningstider og priser er ligeledes uændret. Det er derfor kun skilte, logo og arbejdstøj, der vil være nyt for kunderne i synshallen.

Related links

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30