Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Nu kan du få skrottet din bil hos DEKRA Bilsyn i Haderslev

Det er nu blevet lettere for beboerne i Haderslev og omegn at køre deres biler til skrot. DEKRA Bilsyn Haderslev har åbnet op for deres nye skrotservice, hvor de tilbyder at køre bilen til skrot hos en miljøgodkendt ophugger.

Nemt for kunderne

For at benytte servicen skal man blot aflevere bilen og dens nøgler samt registreringsattest hos synsmedarbejderen og underskrive et indleveringsdokument. Herefter sørger DEKRA for, at bilen bliver kørt til skrot hos en miljøgodkendt ophugger, og du modtager skrotpræmien direkte ind på din Nemkonto.

Længe ventet service i synshallen

Marlene, der er driftskoordinator hos DEKRA Bilsyn, glæder sig over, at de nu kan tilbyde skrotservicen i Haderslev.

”Vi har længe drømt om at kunne tilbyde servicen i Haderslev og i vores øvrige synshaller, så vi er glade for, at det er lykkedes. Skrotservicen komplementerer vores andre produkter rigtig godt, og vi kan nu tilbyde vores kunder en bred vifte af services inden for syn, motorkontor og skrot.”

Mange års erfaring med bilsyn i Haderslev

I synshallen mødes man af synsassistenterne Per og Kenni som sørger for at hjælpe kunderne sikkert af med deres brugte bil. Per har synet biler siden 1997 og har derfor stor erfaring med alle typer syn mens Kenni startede i synshallen i 2014. Det er altså et par erfarne medarbejdere man møder. 

Related links

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30