Gå til indhold
​DEKRA Bilsyn opkøber Brovst Bilsyn

Pressemeddelelse -

​DEKRA Bilsyn opkøber Brovst Bilsyn

DEKRA Bilsyn overtager Brovst Bilsyn pr. 18. januar 2021, og udvider hermed etableringen i Nordjylland, hvor DEKRA Bilsyn i forvejen er repræsenteret i Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg, Aalborg SV, Hurup, Sæby og Thisted. Brovst Bilsyn har synshaller i Brovst og Fjerritslev, hvor de begge steder syner små køretøjer.

Indehaverne Frank Larsen og Jonni Larsen åbnede synshallen i Brovst i januar 2005 og i juli 2005 åbnede de synshallen i Fjerritslev. De skiftes til at være en uge i hver synshal, og sådan vil det også være fremadrettet.

En del af noget større

Frank og Jonni ser frem til at blive en del af DEKRA Bilsyn og til at få nogle nye sparringspartnere.

”Vi ser frem til samarbejdet og til at få nogle gode samarbejdspartnere. Som en del af DEKRA Bilsyn har vi bedre mulighed for at følge med udviklingen i branchen og står dermed endnu stærkere på markedet,” siger Frank Larsen.

Et godt match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Brovst Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion i Nordjylland.

”Brovst Bilsyn er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret synshal, der vægter vejledning og god service rigtig højt. Det passer perfekt ind i vores værdier og DNA,” siger Githa Nørbæk om opkøbet.

Alt fortsætter som det plejer

Ud over det nye navn vil alt være som det plejer i synshallerne. Frank og Jonni fortsætter med at være ansvarlige for at drive synshallerne i Brovst og Fjerritslev. Kunderne vil stadig få den samme høje service og priserne vil ligeledes være uændrede. 

Related links

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30