Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Fra venstre: Koncerndirektør Peter Laursen, direktør Githa Nørbæk, ledelse Regnar Johnsen og direktør Bo Bay Hougaard.

Verdens største inden for bilsyn starter i Danmark

Danmarks største private udbyder af transportuddannelser, DEKRA Danmark, går ind på markedet for bilsyn. DEKRA har pr. 1. oktober købt bilsynsvirksomheden AL-SYN, der driver seks synshaller i Jylland og på Fyn.

"Chaufførjobbet taler til mange indsatte"

Vejen til et chaufførjob efter afsoning er kort

Chaufførjobbet appellerer til mange indsatte i landets fængsler. I disse uger får de besøg af transportbranchens roadshow, der præsenterer dem for de gode jobmuligheder i transportsektoren, som vil mangle 2.500 chauffører de kommende år.

Fængsel & Chaufføruddannelse

Transportbranchen giver indsatte en ny chance

Et roadshow præsenterer de næste måneder indsatte i landets åbne fængsler for de gode jobmuligheder i den danske transportbranche, der vil mangle 2.500 chauffører de kommende år.

Lastbilchauffør (arkivfoto)

Alder er ingen hindring for at blive lastbilchauffør

Et voksende antal nye lastbilchauffører er over 50 år, når de tager deres lastbilkørekort. En af dem er 59-årige Steen Bjerre, der har omskolet sig 40 år efter sin uddannelse til elektronikmekaniker.

”Vi er her for at profilere os over for nuværende og kommende chauffører. Vi prøver at spotte nogle emner, der passer til vores behov, og det her er en god måde at gøre det på."

Myldretid på chauffør-jobmesser

På DEKRA’s 10 job- og rekrutteringsmesser i uge 10 mødte 1.500 chauffør-kandidater 100 arbejdsgivere fra transportbranchen, hvor efterspørgslen på nye chauffører er stor.

Vis mere