Gå til indhold
DEKRA - Global partner for en sikker verden.
DEKRA - Global partner for en sikker verden.

Pressemeddelelse -

Mennesket bag rattet er stadig afgørende

DEKRA Road Safety Report 2018 med fokus på trafiksikkerhed i verdens godstransport er udkommet.

Med den øgede automatisering af kommercielle køretøjer bliver den menneskelig faktor bag rattet stadig vigtigere.

Sådan lyder det overordnede budskab i DEKRA Road Safety Report 2018, som netop er udkommet.

Rapporten er blevet udgivet hvert år siden 2008 og understøtter DEKRAs ”Vision Zero” – ambitionen om 100 procent sikre ankomster og nul dødsulykker.

Overordnet er det DEKRAs vision at være ”Global partner for en sikker verden”.

2018-udgaven af Global Safety Report fokuserer på godstransport og analyserer best practice fra forskellige lande på europæisk og international plan.

DEKRA er globalt førende inden for bilsyn, test og inspektion af køretøjer og beskæftiger over 39.000 medarbejdere i over 50 lande.

I Danmark er DEKRA den største private uddannelsesvirksomhed på transportområdet.

Ifølge DEKRA Road Safety Report 2018 er fortsat fokus på den menneskelige faktor afgørende for en fortsat forbedring af trafiksikkerheden i forbindelse med kommerciel transport.

“Trods udbredt brug af elektroniske systemer i kommercielle køretøjer er vores muligheder for at undgå ulykker på vejene langt fra udtømte. I lyset af den øgede automatisering bliver uddannelse af professionelle chauffører derfor stadig mere vigtig,” siger koncerndirektør i DEKRA Danmark, Peter Laursen.

En udvidet udgave af DEKRA Road Safety Report 2018 kan læses her: www.dekra-roadsafety.com.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30