Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Fotograf Heidi Sinnet

DEKRA Bilsyn kåres til Årets synshal 2022

Danmarks andenstørste bilsynskæde, DEKRA Bilsyn, kan nu glæde sig over at have vundet titlen som ’Årets synshal 2022’. Udnævnelsen skete i går, da autobranchen blev hyldet ved den store, årlige Auto Awards, der blev afholdt i Cirkusbygningen i København.
DEKRA Bilsyns administrerende direktør, Mikael Morell, er ikke i tvivl om, at det er synskædens medarbejdere, der skal krediteres for sejren:

Fra malerkonduktør til lastbilchauffør

Fra malerkonduktør til lastbilchauffør

Efter mange år på arbejdsmarkedet, først som maler og herefter malerkonduktør, var Frank nødsaget til at sige farvel til malerfaget på grund af slidgigt. Det tog ham dog ikke lang tid at finde ud af, hvad han skulle i stedet; han skulle køre lastbil.
”Jeg har faktisk overvejet at blive lastbilchauffør før. Jeg har tit stået og beundret lastbilchaufførernes arbejde på de byggepladser, jeg har v

Mikael Morell

Ny direktør skal sikre DEKRA Bilsyns ekspansion

DEKRA Bilsyn har ansat en ny administrerende direktør pr. 1. november 2022, og valget er faldet på Mikael Morell.
Mikael Morell kommer med lang ledererfaring og har arbejdet i autobranchen i hele sit liv, senest som regionschef hos DEKRA Bilsyns største konkurrent Applus.
Det er en ambitiøs bilsynskæde, som Mikael Morell får det overordnede ansvar for, når han d. 1. november tiltræder stilli

Stolte lærlinge er en god forretning

Stolte lærlinge er en god forretning

Hos DEKRA Erhvervsskole er de ikke i tvivl om, at hvis en lærling er stolt af sit arbejde, så smitter det af på virksomhedens bundlinje. Det er blandt andet grunden til, at DEKRA Erhvervsskole hvert år inviterer alle deres vejgodstransportlærlinge til en lærlingedag, hvor de kan dele oplevelser fra deres lærepladser med hinanden.
I år blev lærlingedagen afholdt i Ballerup Bowling, hvor eleverne

DEKRA Dronecenter bliver anerkendt prøveudbyder

DEKRA Dronecenter bliver anerkendt prøveudbyder

Smilene er store hos DEKRA Dronecenter, der af Trafikstyrelsen er blevet udnævnt til en af de få skoler, der fra oktober 2022 må udbyde A2-dronecertifikat teoriprøven i Danmark. Teoriprøven har ind til d. 5. oktober 2022 kunne tages online, men nu er kravene ændret.
Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur, der opretholder og kontrollerer civil-flysikkerheden i Europa, har nemlig besluttet

Matchdag i Odense skal afhjælpe chaufførmanglen

Den 20. september står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når STAR afholder Matchdag i Odense. Matchdagen arrangeres af STAR i samarbejde med DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser.
Matchdagen bliver afholdt på Odense Rådhus fra kl. 10.00 til kl. 12.00. Matchdagen giver på samme vis som en jobmesse mulighed for, at ledige chaufføre

Jobmesse skal afhjælpe chaufførmanglen

Jobmesse skal afhjælpe chaufførmanglen

I uge 38 og 39 står over 70 transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i seks byer rundt i landet.
Her får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde et bredt udvalg af danske transportvirksomheder, der lige nu står og mangler arbejdskraft.
Det er sjette år, at DE

Jobmesse i Brøndby skal afhjælpe chaufførmanglen

Jobmesse i Brøndby skal afhjælpe chaufførmanglen

Den 29. september står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Brøndby.
Jobmessen afholdes i Brøndby Hallen, og den bliver officielt åbnet af Jens Kristian Lütken, beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Kommune, kl. 10.00. 
På jobmessen får ledig

Jobmesse i Vejen skal afhjælpe chaufførmanglen

Jobmesse i Vejen skal afhjælpe chaufførmanglen

Den 22. september står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Vejen.
Jobmessen bliver afholdt på Arnfredsvej 8 i Vejen fra kl. 10.00 til kl. 12.00. Her får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række spændende danske transportvirksomhed

Jobmesse i Nørresundby skal afhjælpe chaufførmanglen

Jobmesse i Nørresundby skal afhjælpe chaufførmanglen

Den 21. september står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Nørresundby.

Jobmessen bliver afholdt på Sundsholmen 21 i Nørresundby fra kl. 10.00 til kl. 12.00. Her får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række spændende danske tr

Jobmesse i Herning skal afhjælpe chaufførmanglen

Jobmesse i Herning skal afhjælpe chaufførmanglen

Den 20. september står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Herning.

Jobmessen bliver afholdt på Hedelandsvej 16 i Herning fra kl. 10.00 til kl. 12.00. Her får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde et bredt udvalg af danske transport

Jobmesse i Brabrand skal afhjælpe chaufførmanglen

Jobmesse i Brabrand skal afhjælpe chaufførmanglen

Den 22. september står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Brabrand.

Jobmessen bliver afholdt på DEKRAs nye skole på Logistikparken 20 i Brabrand fra kl. 10.00 til kl. 12.00. Her får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde et bredt ud

Vis mere