Gå til indhold
Fotograf Heidi Sinnet
Fotograf Heidi Sinnet

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn kåres til Årets synshal 2022

Danmarks andenstørste bilsynskæde, DEKRA Bilsyn, kan nu glæde sig over at have vundet titlen som ’Årets synshal 2022’. Udnævnelsen skete i går, da autobranchen blev hyldet ved den store, årlige Auto Awards, der blev afholdt i Cirkusbygningen i København.

DEKRA Bilsyns administrerende direktør, Mikael Morell, er ikke i tvivl om, at det er synskædens medarbejdere, der skal krediteres for sejren:

”Vi er super stolte over at have vundet prisen som Årets synshal 2022. Prisen er en stor hyldest til alle vores dygtige synsfolk, der hver dag yder en kæmpe indsats i vores synshaller. Vi er meget taknemmelige over, at så mange af vores kunder har valgt at stemme på os. Det bekræfter os i, at vores kunder er tilfredse med den service og rådgivning, de får i vores synshaller, og det betyder rigtig meget for os,” udtaler Mikael Morell.

Fremadstormende synskæde

DEKRA Bilsyn entrerede på det danske bilsynsmarked i 2018, og siden da er det gået stærkt. DEKRA Bilsyn er i dag Danmarks andenstørste synskæde med 55 synshaller i hele landet, og flere er på vej. Synskæden er vokset både gennem opkøb og etablering af helt nye synshaller.

Selvom det er gået stærkt for synskæden, har de fortsat fokus på at opretholde det lokale islæt i hver enkelt synshal, hvilket Mikael Morell mener, har en stor betydning for mange af synskædens kunder.

”Selvom der har været fart på forretningen på landsplan, har vi stadig haft fokus på at opretholde det lokale islæt i hver synshal. Alle vores synshaller drives af lokale ildsjæle, og i mange af de synshaller vi har opkøbt, er det fortsat de tidligere ejere, der står for den daglige drift. Vores synsfolk har derfor et stort kendskab til lokalområdet og de lokale, og det tror jeg har en stor betydning for mange af vores kunder. Vi vil derfor sikre, at vi fortsat opretholder det lokale fokus i takt med vores ekspansion,” fortæller Mikael Morell.

Verdens førerende indenfor bilsyn

Selvom DEKRA Bilsyn er en forholdsvis ny synskæde i Danmark, er DEKRA verdens førerende virksomhed indenfor bilsyn med 27 millioner årlige syn på verdensplan. DEKRA har således et solidt fagligt fundament bag sig, som sikrer, at alle synshallerne i Danmark lever op til de højeste faglige standarder i verden. Derudover udvikler DEKRA løbende ny teknologi til at sikre sikkerheden på vejene, blandt andet førende metoder til at teste batteriers helbred.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30