Få vores nyheder på mail

Tags

Målrettet forløb hjælper ledige unge i job

Målrettet forløb hjælper ledige unge i job

Blogindlæg   •   Feb 04, 2020 09:30 CET

5 ud af 8 ledige unge borgere, der i oktober måned var på et 3-ugers transportforløb hos uddannelsescenteret DEKRA i Vejen, er lige nu i gang med at færdiggøre deres uddannelse til lastbilchauffør. Foran dem venter et job i transportbranchen og dermed et farvel til ledigheden.

”Endelig var der nogen, der troede på mig”

”Endelig var der nogen, der troede på mig”

Blogindlæg   •   Nov 11, 2019 09:59 CET

35-årige Hanadi Natalie har for første gang i sit liv fået fast arbejde, efter hun tog buskørekort hos DEKRA. Her oplevede hun en støtte og opbakning som aldrig før. Nu ser hun endelig lyst og positivt på fremtiden, hvor hun har ambitioner om at blive kørelærer og hjælpe andre som hende selv. Og så glæder hun sig over at være et godt forbillede for sin søn.

Fra sømand til faglært lastbilchauffør

Fra sømand til faglært lastbilchauffør

Blogindlæg   •   Jul 04, 2019 10:57 CEST

​Efter mange år på havet som sømand havde Thomas lyst til at prøve noget helt nyt. Han vidste ikke hvad, før han en dag blev gjort opmærksom på, at der var gode jobmuligheder som lastbilchauffør. Sømanden tog til en inspirationsdag hos DEKRA Erhvervsskole for at høre om uddannelsen til faglært lastbilchauffør. Herefter var han ikke længere i tvivl; Skibet skulle skiftes ud med en lastbil.

Fra kontanthjælp til drømmejob

Fra kontanthjælp til drømmejob

Blogindlæg   •   Maj 06, 2019 11:14 CEST

Indtil for få måneder siden havde 41-årige Gitte Andersen aldrig haft et rigtigt arbejde. Men efter en inspirationsdag hos DEKRA var hun ikke i tvivl om, hvad hun skulle være: lastbilchauffør! Nu er Gittes drøm om at gøre en forskel for andre mennesker endelig gået i opfyldelse, når hun kører rundt på landevejene med varer.

9 ud af 10 kvinder anbefaler transportbranchen

9 ud af 10 kvinder anbefaler transportbranchen

Blogindlæg   •   Apr 24, 2019 12:41 CEST

I en undersøgelse har vi spurgt 140 kvinder om, hvordan det er at arbejde i transportbranchen. Hele 93 % svarede, at de vil anbefale branchen til andre kvinder. Men hvad er det, der gør chaufførjobbet så fedt? Det har kvinderne forskellige bud på.

”Det er sjovt at køre bus”

”Det er sjovt at køre bus”

Blogindlæg   •   Mar 08, 2019 10:42 CET

Berit Batz Ølholm er oprindeligt uddannet kontorassistent, men har nu fået job som buschauffør hos Aarhus Sporveje.