Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Fra venstre: Michael (Hjørring Synshal) Leo (Hjørring synshal) Mikael (DEKRA Bilsyn)

DEKRA Bilsyn overtager 6 synshaller i Nordjylland

DEKRA Bilsyn styrker endnu engang sin position som Danmarks næststørste kæde af synshaller. Det sker, når DEKRA Bilsyn pr. 1. april 2023 overtager Hjørring Synshal A/S som har 6 synshaller placeret i Hjørring, Hirtshals, Pandrup, Skagen, St. Binderup og Sæby Med overtagelsen af de 6 afdelinger er DEKRA Bilsyn nu repræsenteret med 61 synshaller fordelt over hele Danmark.

DEKRA gentager succesfuld jobmesse

DEKRA gentager succesfuld jobmesse

Efter efterårets succesfulde jobmesse inviterer DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen til jobmesse i hele landet i uge 12. Her får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række virksomheder fra transportbranchen, der står klar til at fortælle om jobmulighederne i lige netop deres virksomhed.
Det er syvende år, at DEKRA afholder jobmesse, og de s

Stor jobmesse i Brøndby Hallen skal hjælpe ledige i job

Stor jobmesse i Brøndby Hallen skal hjælpe ledige i job

Den 23. marts står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Brøndby Hallen fra kl. 10.00-13.00.
På jobmessen får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række virksomheder fra transportbranchen, der står klar til at fortælle om jobmulighede

Jobmesse i Odense skal hjælpe ledige i job

Jobmesse i Odense skal hjælpe ledige i job

Den 22. marts står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Odense.

Jobmessen afholdes på DEKRAs skole på Hans Egedes vej 4 i Odense fra kl. 10.00-12.00.
På jobmessen får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række virksomheder f

Jobmesse i Vejen skal hjælpe ledige i job

Jobmesse i Vejen skal hjælpe ledige i job

Den 21. marts står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Vejen.
Jobmessen afholdes på DEKRAs skole på Arnfredsvej 8 i Vejen fra kl. 10.00-12.00.
På jobmessen får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række virksomheder fra transpo

Jobmesse i Nørresundby skal hjælpe ledige i job

Jobmesse i Nørresundby skal hjælpe ledige i job

Den 23. marts står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Nørresundby.
Jobmessen afholdes på DEKRAs skole på Sundsholmen 21 i Nørresundby fra kl. 10.00-12.00.
På jobmessen får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række virksomheder

Jobmesse i Herning skal hjælpe ledige i job

Jobmesse i Herning skal hjælpe ledige i job

Den 22. marts står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Herning.
Jobmessen afholdes på DEKRAs skole på Hedelandsvej 16 i Herning fra kl. 10.00-12.00.
På jobmessen får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række virksomheder fra t

Jobmesse i Brabrand skal hjælpe ledige i job

Jobmesse i Brabrand skal hjælpe ledige i job

Den 21. marts står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Brabrand.
Jobmessen afholdes på DEKRAs skole på Logistikparken 20 i Brabrand, og den bliver officielt åbnet af Anders Winnerskjold, rådmand for sociale forhold og beskæftigelse i Aarhus Kommune, kl. 10.00.

Claus Jørgensen og Johannes Brink

Umove sætter ekstra fokus på uheldsforebyggelse

Det landsdækkende busselskab Umove har valgt at sætte ekstra fokus på uheldsforebyggelse, og de har derfor tilbudt 48 af deres jyske chauffører at tage kurset Uheldsforebyggelse for erhvervschauffører hos DEKRA.
På det 1-dages kursus bliver chaufførerne udfordret på deres kørerteknik på et køreteknisk anlæg og i klasselokalet bliver de undervist i, hvordan og hvorfor ulykker sker, og hvordan de

DEKRA starter nyt forretningsområde op i Danmark

DEKRA starter nyt forretningsområde op i Danmark

Den verdensomspændende sikkerhedskoncern, DEKRA, starter nu forretningsområdet Industriel inspektion op i Danmark. DEKRA er en af de førende virksomheder inden for industriel inspektion i Europa. Herhjemme er DEKRA særlig kendt for at være landets største private udbyder af transportuddannelser og landets andenstørste bilsynskæde.

Det glæder DEKRA Danmarks koncerndirektør, Christen Bagger,

Gratis kursus skal få flere til at sætte sig ind i reglerne for droneflyvning

Gratis kursus skal få flere til at sætte sig ind i reglerne for droneflyvning

Salget af droner i Danmark er i de seneste år steget markant. Det skyldes blandt andet den hurtige teknologiske udvikling inden for området, der har betydet, at det i dag er nemt at erhverve en drone, der er let at flyve med til en lav pris. Ifølge Trafikstyrelsen bliver der solgt omkring 20.000 droner i Danmark om året, og det har medført flere sikkerhedsmæssige udfordringer. Flere af landets luf

Flere kvinder skal være chauffører

Flere kvinder skal være chauffører

Der mangler chauffører i Danmark, og med en høj gennemsnitsalder for de nuværende chauffører, ser problemet kun ud til at vokse sig større i fremtiden. For at imødekomme problemet har ITD og DEKRA Erhvervsskole netop indgået et samarbejde om at inspirere flere kvinder til at vælge en transportuddannelse. I dag er det kun to procent af de danske chauffører, der er kvinder, hvor tallet til sammenlig

Vis mere