Gå til indhold
DEKRA gentager succesfuld jobmesse

Pressemeddelelse -

DEKRA gentager succesfuld jobmesse

Efter efterårets succesfulde jobmesse inviterer DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen til jobmesse i hele landet i uge 12. Her får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række virksomheder fra transportbranchen, der står klar til at fortælle om jobmulighederne i lige netop deres virksomhed.

Det er syvende år, at DEKRA afholder jobmesse, og de ser frem til igen at byde de besøgende velkommen på messen.

”Vi glæder os meget til igen at åbne dørene til vores jobmesse. Det er nu syvende år, at vi afholder jobmesse, og vores erfaring er, at det giver en helt anden dynamik, når man mødes ansigt til ansigt. De besøgende kan præsentere sig direkte og spørge ind til virksomheden og arbejdet uden at skulle igennem en jobsøgningsproces. Det gør rekrutteringsprocessen lettere for både de besøgende og virksomhederne, og det er både med til at skabe match her-og-nu, men også match på længere sigt,” fortæller Troels Lund, der er kommerciel direktør hos DEKRA.

Alle er velkomne

Jobmessen er for virksomheder og ledige men også for dem, der allerede har et job, men som overvejer at skifte til et job i transportbranchen.

”Der er fortsat brug for nye chauffører i Danmark, så vi håber, at jobmessen kan være med til at inspirere flere til at gå den vej. På jobmessen kan de besøgende få en snak med forskellige transportvirksomheder og dermed få et godt indblik i, hvordan det er at arbejde som chauffør. Det er på messen også muligt at få information om de forskellige uddannelser inden for transportbranchen og høre mere om DEKRAs tilbud om jobgaranti. Derved kan de besøgende få en god fornemmelse af, om et job i transportbranchen kan være det rigtige match for dem,” fortæller Troels Lund.

Efterårets jobmesse var en stor succes

Sidst DEKRA afholdte jobmesse var i september sidste år, og her deltog over 800 besøgende og 80 virksomheder på landsplan. På jobmessen blev der givet hånd på konkrete ansættelser, og der blev lavet aftaler om efterfølgende jobsamtaler. Hos DEKRA håber de, at jobmessen i år bliver en ligeså stor succes, hvilket alt allerede tyder på, at den gør.

”Vi har oplevet en stor tilslutning til jobmessen fra landets virksomheder, så de besøgende kan se frem til at møde et bredt udvalg af spændende virksomheder i hele landet. Der er også allerede mange besøgende, der har tilmeldt sig messen, og med mulighed for at tilmelde sig helt frem til dagen for den enkelte messe, så satser vi på, at besøgstallet bliver rigtig pænt. Det tegner til at blive en rigtig god messe igen i år,” fortæller Troels Lund.

Gratis jobmesse

Det er gratis at deltage på jobmessen både for besøgende og virksomheder. Jobmessen afholdes i Brabrand d. 21/3, Vejen d. 21/3, Herning d. 22/3, Odense d. 22/3, Nørresundby d. 23/3 og Brøndby d. 23/3. Jobmessen er åben for besøgende fra kl. 10.00-12.00 i alle byerne med undtagelse af Brøndby, hvor åbningstiden er fra kl. 10.00-13.00. Tilmelding til jobmessen kan ske på www.dekra.dk/jobmesse eller på telefon 70 60 65 00.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30