Gå til indhold
Fra venstre: Michael (Hjørring Synshal) Leo (Hjørring synshal) Mikael (DEKRA Bilsyn)
Fra venstre: Michael (Hjørring Synshal) Leo (Hjørring synshal) Mikael (DEKRA Bilsyn)

Pressemeddelelse -

DEKRA Bilsyn overtager 6 synshaller i Nordjylland

DEKRA Bilsyn styrker endnu engang sin position som Danmarks næststørste kæde af synshaller. Det sker, når DEKRA Bilsyn pr. 1. april 2023 overtager Hjørring Synshal A/S som har 6 synshaller placeret i Hjørring, Hirtshals, Pandrup, Skagen, St. Binderup og Sæby

Med overtagelsen af de 6 afdelinger er DEKRA Bilsyn nu repræsenteret med 61 synshaller fordelt over hele Danmark.

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene.

Et fantastisk match

Direktør i DEKRA Bilsyn, Mikael Morell, er begejstret for overtagelsen af de 6 synshaller.

”De to ejere, Michael og Leo har skabt en virkelig veldrevet forretning med kundefokuserede og kvalitetsbevidste synshaller, hvor den gode service og grundige vejledning til kunderne vægtes højt. Det passer perfekt ind i vores værdier og DNA,”

Michael Møller Nielsen og Leo Sørensen har indtil nu stået bag Hjørring Synshal, der nu overgår til DEKRA Bilsyn. De fortæller, at gode erfaringer fra gamle kolleger var blandt årsagerne til salget til DEKRA.

”Flere af vores tidligere kolleger har solgt deres virksomhed til DEKRA Bilsyn, og vi har fået mange opfordringer til at gør det samme, og for os er DEKRA Bilsyn det rigtige match, fordi vi deler de samme værdier, siger Michael Møller Nielsen.”

Og det sidste har været vigtigt, pointerer han.

”For os er det vigtigt, at vi på en tryg måde kan overdrage vores medarbejdere til en organisation, der vil det samme, som vi vil. Organisationen er så enorm og DEKRA er et anerkendt brand, det giver os nogle flere styrker, og det glæder vi os meget til.”

De to tidligere synshals-ejere fortsætter begge – sammen med alle andre medarbejdere – under DEKRA Bilsyns faner.

Mikael Morell supplerer. ”Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu er endnu stærkere repræsenteret i Nordjylland. Vi ser frem til samarbejdet og til, at vi sammen kan fortsætte det gode arbejde, som Michael, Leo og alle deres dygtige medarbejdere udfører hver eneste dag”

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30