Gå til indhold
Udforsk jobmulighederne i transportbranchen på jobmesse i Brøndby

Pressemeddelelse -

Udforsk jobmulighederne i transportbranchen på jobmesse i Brøndby

Transportbranchen byder på en verden af spændende jobmuligheder, og nu får du chancen for at udforske dem. DEKRA, Danmarks førende udbyder af transportuddannelser, inviterer ledige chauffører og alle, der overvejer et brancheskifte, til jobmesse i Brøndby Hallen d. 21. september. Jobmessen indledes officielt kl. 14.00 af Kent Magelund, Borgmester i Brøndby kommune, og dørene er åbne frem til kl. 17.00.

En branche med gode jobmuligheder

Med den voksende efterspørgsel efter chauffører og en stigende gennemsnitsalder i transportbranchen, hvoraf halvdelen af de danske lastbilchauffører er over 50 år, står branchen overfor et øget pres. DEKRA håber derfor, at jobmessen kan motivere flere til at udforske muligheden for at lave et brancheskifte til transportbranchen. Et skifte, der ifølge Troels Lund, kommerciel direktør hos DEKRA, allerede er mange, der har lavet:

”På vores kurser ser vi mange personer, der skifter branche. Oftest er det personer, der har udført fysisk krævende arbejde og nu ønsker en mere skånsom karrierevej. Transportbranchen rummer et bredt udvalg af jobmuligheder, der giver mulighed for at finde et job, der matcher ens interesser. For eksempel kan en tidligere sosu-hjælper skifte til at være flextrafikchauffør, og dermed fortsat hjælpe andre i sit arbejde. En tidligere tømrer, der ikke længere kan håndtere det fysiske arbejde, kan finde en ny vej som lastbilchauffør, der transporterer materialer til byggepladserne. Der er mange muligheder - det handler blot om at gribe dem.”

Forenkler rekrutteringsprocessen

DEKRA har tidligere afholdt jobmesser med stor succes, senest i foråret, hvor over 800 besøgende og 80 virksomheder deltog på landsplan. Hos DEKRA ser de frem til igen at invitere indenfor til jobmesse. Troels Lund udtaler:

”Vi ser frem til at byde velkommen til endnu en jobmesse i Brøndby Hallen. Vores erfaring fra tidligere jobmesser viser, at den direkte interaktion mellem de besøgende og virksomhederne skaber en helt unik dynamik. De besøgende kan præsentere sig selv og stille spørgsmål om virksomheden og arbejdet uden at skulle igennem den traditionelle ansøgningsproces. Herudover er jobmessen også en unik lejlighed for dem, der overvejer at skifte branche. De kan få en dybere indsigt i hverdagen som eksempelvis lastbilchauffør, buschauffør, varebilschauffør og taxichauffør. Det giver dem en god mulighed for at vurdere, om en karriere inden for transportbranchen er den rette vej for dem.”

Gratis adgang

Alle er velkomne til at besøge DEKRAs jobmesse i Brøndby Hallen d. 21. september. Tilmelding kan ske online på www.dekra.dk/jobmesse eller på telefon 70 60 65 00. Deltagelse i jobmessen er gratis. Udover jobmessen i Brøndby afholder DEKRA også jobmesse i Odense d. 4. oktober og i Vejen d. 11. oktober.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30