Gå til indhold
Koncerndirektør Peter Laursen, DEKRA Danmark
Koncerndirektør Peter Laursen, DEKRA Danmark

Pressemeddelelse -

Uddannelsesforbundet indgår overenskomst med DEKRA

DEKRA, der er en af Danmarks største private udbydere af transportkurser og –uddannelser, har indgået overenskomst med Uddannelsesforbundet.

Indholdet af overenskomsten med DEKRA er på linje med Uddannelsesforbundets tilsvarende overenskomster på det private område.

Det private område er nu dækket
Både i Uddannelsesforbundet og hos DEKRA er der stor tilfredshed med overenskomsten.

- DEKRA har været meget samarbejdsvillig og konstruktiv i sin tilgang til forhandlingerne. Ud over at vi er meget tilfredse med selve aftalen, glæder vi os også over, at vi nu dækker stort set hele det private inden for vores område med overenskomster, siger formand for Uddannelsesforbundet Hanne Pontoppidan.

Koncerndirektør i DEKRA Danmark Peter Laursen ser overenskomstaftalen med Uddannelsesforbundet som et naturligt led i DEKRAs udvikling og vækst i Danmark, hvor DEKRA nu udbyder både erhvervs- og AMU-uddannelser.

- Vi er meget glade for aftalen, som afspejler vores virksomhed og det samarbejde, vi i forvejen har i det daglige med arbejdsmarkedets parter, herunder jobcentre, arbejdsgivere, fagforbund og a-kasser. Med overenskomsten styrker vi vores position som en seriøs partner inden for transportkurser og -uddannelser i Danmark, siger Peter Laursen.

DEKRA tilbyder alle former for transportkurser og -uddannelser på områderne for taxi, bus og lastbil. Mange af disse afholdes som AMU-forløb. DEKRA udbyder også erhvervsuddannelse (EUD) til bus- og lastbilchauffør og beskæftiger cirka 250 faglærere og andre undervisere.

Emner

Kategorier


DEKRA har været en anerkendt aktør inden for sikkerhed i mere end 90 år. Virksomheden blev grundlagt i 1925 i Berlin, og er i dag en af førende eksperter. I 2016 genererede DEKRA et salg på i alt ca. 2,9 mia. og beskæftiger i dag mere end 39.000 mennesker i mere end 50 lande.

Sammen med kompetente og kvalificerede partnere arbejder DEKRA mod sikkerhed på vejen, på arbejde og i hjemmet. Produkter og services spænder fra køretøjsinspektion og ekspertvurderinger til reklamationskrav, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer samt uddannelse og rekruttering.

Visionen for virksomhedens 100 års fødselsdag i 2025 er, at DEKRA vil være en Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har vi stor fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej. Vi tror på, at uddannelse er lig arbejde og har gennem mod, innovation og forandring hjulpet mange tusinde ledige tilbage på arbejdsmarkedet.

Med omkring 300 medarbejdere og ambassadører skaber vi dagligt værdi for vores kunder, kursister og borgere. Vi garanterer en høj service og agerer professionelt ud fra regler, normer og gensidig respekt. Som virksomhed prioriterer vi et inspirerende og dynamisk miljø, med et twist af humor.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30