Gå til indhold
Slut med ventetid i synshallen. DEKRA Bilsyn introducerer ny Hente & Bringe Service i Storkøbenhavn

Pressemeddelelse -

Slut med ventetid i synshallen. DEKRA Bilsyn introducerer ny Hente & Bringe Service i Storkøbenhavn

Danmarks hurtigst voksende kæde af synshaller, DEKRA Bilsyn, introducerer nu Hente & Bringe Service i Storkøbenhavn. Den nye service gør det nemmere end nogensinde før for travle bilister i Storkøbenhavn at få deres bil til syn. Denne service tager sig af hele processen fra start til slut, når din bil skal til syn, hvilket både sparer kunderne for en masse tid og besvær.

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til at få bilen til syn, og det er netop denne udfordring, DEKRA Bilsyns nye Hente & Bringe Service adresserer.

Ved at tilbyde kunderne mulighed for at bestille en professionel chauffør til at afhente deres bil fra deres ønskede adresse og efterfølgende levere den tilbage efter synet, eliminerer DEKRA Bilsyn den bekymring, der ofte er forbundet med transport og tidsplanlægning.

Mikael Morell, administrerende direktør hos DEKRA Bilsyn, udtaler:

”Vi forstår, hvor vigtig bilens pålidelighed er i en travl hverdag. Med vores Hente & Bringe Service ønsker vi at give vores kunder mulighed for at fokusere på andre vigtige opgaver, mens vi tager os af bilsynet. Det er en del af vores engagement i at skabe en problemfri oplevelse for vores kunder, fra start til slut.”

For at løse opgaven har DEKRA Bilsyn indgået et samarbejdet med Gire Mobility, som har tilknyttet over 100 professionelle chauffører. Kundens bil er fuld forsikret, og det er dermed 100% risikofrit for kunden.

Christopher Haar, Country Manager for Gire Mobility Danmark, udtaler:

”I en travl hverdag kan det både være besværligt og tidskrævende at tage sin bil til syn. Den udfordring er DEKRA Bilsyns nye Hente & Bringe Service med til at løse. I samarbejde med DEKRA Bilsyn afhenter og tilbageleverer vores professionelle chauffører kundens bil på et ønsket sted og tidspunkt, så kunden har mulighed for at bruge deres tid på noget andet end at vente i synshallen. Denne service vil uden tvivl give bilisterne i Storkøbenhavn en mere bekvem og effektiv måde at opretholde deres bils sikkerhed og lovlighed på vejen.”

Introduceres både til private og erhverv

Ud over at imødekomme behovene hos private bilister forventer DEKRA Bilsyn, at der også er et betydeligt potentiale for den nye Hente & Bringe Service overfor bilforhandler- og værkstedsmiljøet.

Ved at tilbyde bilforhandlere og værksteder muligheden for at få hentet og bragt deres biler, kan de nu spare tid og penge ved ikke at skulle sende en mekaniker eller anden medarbejdet til synshallen.

Det er altså slut med at skulle bekymre sig om transport samt ventetid, mens køretøjet er til syn. Autoforhandlere og værksteder kan nu bruge deres tid på deres kerneforretning.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Mikael Morell

Mikael Morell

Administrerende direktør DEKRA Bilsyn 31 63 20 98