Gå til indhold
Arkivfoto
Arkivfoto

Pressemeddelelse -

Slagelses ældste private synshal bliver overtaget af DEKRA Bilsyn – familien Rask har solgt deres livsværk

Niels Rask overdrager Vestsjællands Bilsyn til DEKRA den 1. marts 2024 og træder samtidig ind i en nyoprettet stilling som Koncept- og Uddannelseschef hos DEKRA Bilsyn.

I 2005 åbnede Vestsjællands Bilsyn dørene i Slagelse og var en af pionererne blandt private udbydere i Danmark efter privatiseringen af Statens Bilinspektion. Rikke og Niels Rask, der står bag virksomheden, har været det perfekte syns-par og har drevet hallen gennem konstant udvikling og massiv vækst. Rikke har stået for det administrative, og Niels har, med otte års erfaring fra det statslige monopol, været garant for faglighed, service og erfaring.

Sammen har de løbende innoveret forretningen og udviklet den fra bilsyn af private biler til en lastvognssynshal og senest til at inkludere et drive-in syn for at sikre kort ventetid. Fundamentet og visionen hos dem begge har hver gang været at levere en ’uretfærdig god service’. Noget, der har fulgt dem hele vejen.

Derfor betyder aftalen med DEKRA også, en overdragelse af sit livsværk.

’Det skal ikke være nogen hemmelighed, at netop DEKRA med snart 100 års erfaring har været attraktive at sælge til. Når man står til at slippe tøjlerne på sit livsværk, betyder det meget, at vi sender vores medarbejdere og virksomheden i de rigtige hænder. DEKRA som non-profit-organisation lader omsætningen gå til investering i virksomheden, og det tiltaler mig meget – tænk engang, jo bedre forretning, jo bedre sikkerhed. Samtidigt har jeg længe haft ideer til udvikling inden for bilsyn, men aldrig haft tiden til opgaverne, men nu sker noget’, siger Niels Rask.

’Det er helt sikkert en af de store fisk, vi har fanget, særligt Niels, der har været involveret i hele udviklingen siden privatiseringen i 2005, og han har stået i spidsen for flere brancheforeninger på hans vej. Det bliver godt at få den erfaring på holdet, og ikke mindst at få sat knappenålen i landkortet, så vores ambition om flere lastbilsynshaller kører. Endelig følger der mange ideer med, og dem er vi simpelthen nødt til at realisere,’ siger administrerende direktør i DEKRA Bilsyn, Mikael Morell.

Den 01.03.24, dagen hvor ’syns-parret’ Rikke og Niels takker af som selvstændige og hvor DEKRA hejser flaget, bliver markeret med en reception, hvor kunder, kollegaer og samarbejdspartnere er velkomne.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Mikael Morell

Mikael Morell

Administrerende direktør DEKRA Bilsyn 31 63 20 98