Gå til indhold
Øget interesse for transportkurser fører til udvidelse i Næstved

Pressemeddelelse -

Øget interesse for transportkurser fører til udvidelse i Næstved

Høj efterspørgsel på transportkurser får DEKRA, Danmarks største udbyder af transportkurser, til at udvide på deres lokation i Næstved.

Den nye udvidelse kommer blot to år efter, at DEKRA sidst udvidede i byen, men nu er pladsen endnu engang blevet for trang.

”Vi har oplevet en øget efterspørgsel på vores kurser i Næstved, og vi har derfor valgt at udvide endnu engang. Vi udvider blandt andet med to ekstra undervisningslokaler, så vi har mulighed for at afholde flere kurser på samme tid og dermed køre kurserne oftere. Vi håber, at det kan være med til at nedbringe den ventetid, som vi har haft på vores kurser,” fortæller Anja Brauner-Kristiansen, administrerende direktør i DEKRA.

Ny parkeringsplads og endnu bedre undervisningsfaciliteter

Udover de nye lokaler udvider DEKRA også med en 4.000 kvadratmeter parkeringsplads. Den store parkeringsplads vil, udover parkering, også danne rammerne for DEKRAs krankursus. DEKRA udbyder allerede kurset, men de ekstra kvadratmeter kommer til at optimere undervisningsfaciliteterne yderligere.

”For to år siden udvidede vi lokationen i Næstved med en 900 kvadratmeter gaffeltruckhal, og i år optimerer vi vores undervisningsfaciliteter til vores krankursus. Vi har udbudt krankurset siden starten af 2023, og vi har et ønske om at give vores kursister endnu bedre faciliteter til kurset. Det får vi nu, og det glæder vi os rigtig meget til,” fortæller Anja Brauner-Kristiansen.

Nyheden bliver taget godt imod

Frede Andersen & Søn, der har hovedsæde i Næstved, har flere gange haft chauffører på kursus hos DEKRA i Næstved, og de ser positivt på nyheden om flere kurser i byen.

”Som transportvirksomhed kan det godt være svært at planlægge ud i fremtiden, så for os er det vigtigt, at vi kan få vores chauffører på kursus med meget kort varsel. Vi er derfor rigtig glade for at høre, at DEKRA nu kommer til at udbyde endnu flere kurser i Næstved, så chancen for at få en plads på et hold med kort varsel bliver endnu bedre,” fortæller Karina Storgaard Frederiksen, HR chef hos Frede Andersen & Søn.

Klar efter sommerferien

Ombygningen er i fuld gang på DEKRAs lokation i Næstved, og de forventer, at de nye faciliteter kan indvies efter sommerferien, hvorefter antallet af udbudte kurser vil stige. På skolen udbydes en række transportkurser herunder bl.a. lastbil-, bus- og taxikørekort, truckcertifikat, hængerkort, krancertifikat, ADR-kurser og EU-efteruddannelsen til både gods- og buschauffører.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30