Gå til indhold
Nyt samarbejde giver nye muligheder for transportuddannelse og efteruddannelse i Horsens

Pressemeddelelse -

Nyt samarbejde giver nye muligheder for transportuddannelse og efteruddannelse i Horsens

Den 15. januar 2024 slår DEKRA dørene op til vores splinternye skole i Horsens. Denne skole markerer en betydningsfuld udvidelse af DEKRA's engagement i at levere innovative uddannelsesmuligheder inden for transportbranchen.

Placeringen af den nye skole er ikke tilfældig, og den er et resultat af nøje overvejelser om at placere skolen i hjertet af Jylland, hvor Europas første og største EU-platincertificerede rasteplads, Recharge City, åbner i første kvartal 2024. DEKRA's direktør, Karsten Trend Poulsen, udtaler: "Placeringen af vores nye skole i Horsens er resultatet af omhyggelige analyser og strategisk tænkning. Recharge City har vist sig som det perfekte sted, der naturligt integrerer transportsektoren. Vores mål er, at tilbyde uddannelse og efteruddannelse, der støtter branchens udvikling og forvandlingen af transportinfrastrukturen."

Den nye skole vil tilbyde en bred vifte af uddannelsesmuligheder, herunder EU-efteruddannelse, erhvervelse af taxakørekort, BAB (buskørekort) og varebilskørekort. De første kursister vil have mulighed for at indtage skolens lokaler den 15. januar 2024, men allerede nu er tilmelding mulig, og der er stor efterspørgsel efter disse eftertragtede uddannelser.

Det rette match med fremtidens rasteplads

DEKRA’s nye undervisningslokaler bliver en del af Recharge City, som er placeret lige ved afkørsel 57, Horsens Syd. Recharge City er Europas første og største parkerings- og opladningscenter med 450 p-pladser til den tunge trafik, hotel, restauranter, tankanlæg, værksteder og meget andet. Den nye rasteplads vil sætte nye standarder for transportbranchen med fokus på sikkerhed, velvære, forbedret arbejdsforhold for chauffører samt ikke mindst bæredygtig udvikling. Derfor er det også det helt rette match, når DEKRA bliver en del af Recharge City.

Projektdirektør for Recharge City, Charlotte Ørnsvig, ser positivt på samarbejdet og siger: "Vi glæder os over at byde DEKRA's nye skole velkommen som en værdifuld tilføjelse til Recharge City. Denne skole er en idéel brik i vores bestræbelser på at opbygge et miljø, som kan give ”full-service” til såvel køretøj som chauffør. Vi tror på, at DEKRA's uddannelsesinitiativer vil bidrage til at uddanne de næste generationer af transportfolk og styrke branchen som helhed."

DEKRA er kendt for kompromisløs fokus på kvalitet, sikkerhed og engagement i at styrke transportsektoren gennem innovative uddannelsesprogrammer. Den nye skole i Horsens vil spille en afgørende rolle i at uddanne og træne transportfagfolk, der er rustet til at håndtere de udfordringer og muligheder, der præsenteres i den moderne transportverden.

For mere info: link til DEKRA: https://www.dekra.dk/ og link til Recharge City: https://rechargecity.dk

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Karsten Trend Poulsen

Karsten Trend Poulsen

Direktør, DEKRA 24757970