Gå til indhold
Ny indendørs gaffeltruckhal baner vejen

Pressemeddelelse -

Ny indendørs gaffeltruckhal baner vejen

Den 26. oktober 2023 kl. 15:00 åbner DEKRA dørene til en splinterny uddannelsesinstitution. Skolen rummer fire undervisningslokaler, og det har været afgørende at sikre kursisterne moderne udstyr og komfort under uddannelsen. Derfor er der bygget en indendørs gaffeltruckhal, hvor blandt andre gaffeltruck-kursister kan træne på ikke mindre end 1000 m2 hele året. Hallen vil fremover også lægge gulv til afviklingen af andre typer transportkurser, såsom lastsikringskurser, der er en del af EU-efteruddannelse for lastbilchauffører.

'Ved at etablere denne uddannelsesinstitution i Svinninge bekræfter vi vores engagement i at skabe et solidt fundament for fremtidige transportfagfolk og for vores lokalsamfund. Dette er en afgørende milepæl for os, og vi er stolte over at kunne tilbyde uddannelsesmuligheder i en branche, der oplever kraftig vækst. Vores mål er at uddanne og ruste vores kursister til at møde de udfordringer, som transportbranchen står over for i dag og i fremtiden.', siger Anja Brauner-Kristiansen, Administrerende Direktør, DEKRA.

DEKRA arbejder konstant i tæt sammen med jobcentre, a-kasser, busselskaber og vognmænd for at sikre relevante kurser inden for transportbranchen. Derfor kommer skolen i Svinninge til at danne rammerne om en bred vifte af AMU-kurser inden for transport. I første omgang er der fokus på gaffeltruckkurser, farligt gods/ADR kurser, varebilskurser og uddannelser til dem, der allerede arbejder i transportbranchen med EU-efteruddannelsen indenfor last og bus. Og på sigt bliver det både muligt at tage et kørekort til bus, lastbil og vogntog.

Skolens placering i Svinninge er ikke tilfældig. Det er sket gennem et tæt samarbejde mellem DEKRA og vognmænd i nærområdet for at skabe en naturlig forbindelse mellem skolen og erhvervslivet.

"Vi befinder os i et område her på Vestsjælland, hvor der allerede er mange chauffører. Med åbningen af skolen sikrer vi ekstra gode muligheder for vores erhverv. Dette betyder for os, at vi kan styrke vores branche og samarbejdet med DEKRA, og vi ser frem til denne spændende samarbejdsmulighed’’, Jim Kjøler, Afdelingsleder, Road Øst, Frode LaursenInfo om åbningsdagen den 26.10.23, hvor alle er velkomne til at kigge forbi ml 15.00 og 17.00:

Udover at se den nye skole og møde undervisere, vil der være mulighed for at prøve en tur i en gaffeltruck, prøve at spotte de blinde vinkler i en lastbil og gennemføre en bane med alkohol- og narkobriller. Der vil blive serveret forfriskninger som vand, kaffe, pølser og popcorn. Og så er der balloner til de mindste.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Anja Brauner-Kristiansen

Anja Brauner-Kristiansen

Direktør DEKRA Erhvervsskole 31632855 DEKRA Erhvervsskole