Gå til indhold
Næstved Bilsyn bliver en del af DEKRA Bilsyn

Pressemeddelelse -

Næstved Bilsyn bliver en del af DEKRA Bilsyn

DEKRA Bilsyn styrker endnu engang sin tilstedeværelse på Sjælland. Det sker, når DEKRA Bilsyn per 1. juli 2023 overtager Næstved Bilsyn.

Overtagelsen sker i en periode, hvor der for alvor er fart på ekspansionen i DEKRA Bilsyn som alene i 2023 har tilføjet 9 nye lokationer til de 55 de havde i forvejen. I alt råder DEKRA Bilsyn således over 64 synshaller i Danmark.

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene.

Kvalitetsbevidst og kundefokuseret synshal

Næstved Bilsyn blev stiftet i 2010 af Poul Jensen som igennem årenes løb har opbygget et stærkt ry i Næstved-området for sin kvalitet og kundefokus. Salget til DEKRA Bilsyn sker fordi Poul har ønsket at drosle lidt ned. Han fortsætter dog i synshallen sammen med Mick som han de sidste par år har dannet makkerskab med.

"Jeg har haft en fantastisk tid som ejer af Næstved Bilsyn og har været meget glad for mine kunder. Men nu er tiden kommet til at overdrage synshallen til DEKRA Bilsyn. Jeg er overbevist om, at DEKRA Bilsyn vil fortsætte med at levere den samme høje kvalitet og kundeservice, som mine kunder har været vant til." Udtaler Poul Jensen

Et perfekt match

DEKRA Bilsyn ser frem til at byde Næstved Bilsyns eksisterende kunder velkommen og vil fortsætte med at styrke og udvikle synsvirksomheden i området.

DEKRA Bilsyn har allerede en synshal på Holsted Park 16 i Næstved, men med købet af synshallen på Elektrikervænget 3 kommer vi endnu tættere på vores mange kunder i området omkring Næstved.

”Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu er endnu stærkere repræsenteret i Næstved. Vi ser frem til samarbejdet og til, at vi sammen kan fortsætte det gode arbejde, som Poul og Mick udfører hver eneste dag” Slutter Mikael Morell, Administrerende direktør for DEKRA Bilsyn.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Mikael Morell

Mikael Morell

Administrerende direktør DEKRA Bilsyn 31 63 20 98