Gå til indhold
Anja Brauner-Kristiansen byder velkommen til DEKRAs pop-up shop i Ishøj Bycenter
Anja Brauner-Kristiansen byder velkommen til DEKRAs pop-up shop i Ishøj Bycenter

Pressemeddelelse -

Mød din fremtid i Ishøj Bycenter

Med en ambition om at komme tættere på borgerne hiver Danmarks største private udbyder af transportkurser og -uddannelser, DEKRA, teltpløkkerne op og flytter kontoret til Ishøj Bycenter i august og september.

Der er stadig et stigende behov for chauffører i Danmark, hvor hver anden lastbilchauffør er over 50 år og næsten hver femte er over 60 år. Et stort antal chauffører vil derfor forlade branchen for at gå på pension inden for en kort årrække, hvilket kan ende med at få store konsekvenser for forsyningssikkerheden.

Hos DEKRA har man stort fokus på problemstillingen og arrangerer bl.a. hvert år jobmesser landet over, hvor ledige og andre interesserede har mulighed for at møde et bredt udvalg af transportvirksomheder, der søger arbejdskraft. I juni inviterede DEKRA desuden en række samarbejdspartnere med til Folkemødet på Bornholm for at diskutere løsningsforslag.

Mange borgere er dog slet ikke klar over, de mange muligheder, der er i transportbranchen. Det ønsker man hos DEKRA at komme til livs ved at komme tættere på borgerne og skabe bevidsthed og dialog om transportbranchen som mulig levevej. Derfor flytter DEKRAs afdeling i Brøndby i august og september måned kontoret til en pop-up butik i Ishøj Bycenter.

”Hele ideen med at leje en butik i Ishøj Bycenter er, at vi vil være, hvor vores kunder er – derfor rykker vi tættere på kunden. Vi har udarbejdet en eventkalender med et ugentligt program, som giver interesserede mulighed for at møde virksomheder indenfor transportbranchen og repræsentanter fra vores erhvervsskole og transportkurser. Samtidig afvikler vi undervisning i pop-up butikken, så alle har mulighed for at få en forsmag på transportverdenen,” siger administrerende direktør for DEKRAs Region ØST, Anja Brauner-Kristiansen.

Hele programmet for de to måneder i Ishøj Bycenter byder på ugentlige møder med Jobcentre og A-Kasser, vognmænd og busselskaber, samt et særskilt arrangement, hvor interesserede kan møde lærlinge fra DEKRAs erhvervssskole og høre om livet i transportbranchen. Dette krydres med faste inspirationsdage om onsdagen og afvikling af kurser indenfor varebil, flextransport og førstehjælp. For at kunne imødekomme så mange som muligt, har DEKRA ligeledes en arabisk-talende medarbejder i butikken hver tirsdag, som kan rådgive, vejlede og tolke mellem de forskellige interessenter.

ÅBNINGSRECEPTION LØRDAG 5. AUGUST

Hver lørdag vanker der DEKRA-grønne popcorn og det hele kickstartes med en åbningsfest med lagkage og lastbilsimulatorer lørdag d. 5. august kl. 11.00, hvor alle naturligvis er velkomne.

Ishøj Bycenter har åbent syv dage om ugen og DEKRAs medarbejdere vil være at finde i pop-up butikken, som ligger tæt på Bilka, i åbningstiderne.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 600 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30