Gå til indhold
Jobmesse i Brøndbyhallen d. 21 september kl. 14-17

Pressemeddelelse -

Jobmesse i Brøndbyhallen d. 21 september kl. 14-17

Danmarks største jobmesse på transportområdet kommer igen til Brøndby

Der er fortsat stor mangel på chauffører, så DEKRA kører endnu en runde af deres populære Jobmesser i september og oktober. Jobmessen kommer til Brøndby Hallen d. 21. september kl. 14-17, hvor mere end 60 virksomheder, der står overfor at rekruttere medarbejdere kommer, og er klar til at tage en snak, med alle der er interesserede i et job i transportbranchen. Jobmessen bliver åbnet af Brøndbys borgmester, der vil være gratis kaffe og pølser, og en masse flotte køretøjer udstillet på pladsen foran Brøndby Hallen.

”Vi er rigtigt glade for det arbejde DEKRA lægger i at arrangere Jobmesserne, vi ser at mange af vores medlemmer der søger job, bruger denne mulighed til at forstå, hvilke muligheder de enkelte virksomheder har og at flere går derfra med et nyt arbejde.” Ike Topp-Danielsen, Faglig medarbejder, 3F Høje-Taastrup.

”Vi oplever, at Jobmesse formatet kan noget helt specielt.” siger Ulrik Matz, Områdechef på Sjælland hos DEKRA og uddyber: ”når man søger job på den ’normale’ måde, er der en masse forhindringer med at forstå om man lever op til kravene, lave et CV, sende en ansøgning, nervøsitet til en jobsamtale. På Jobmessen ser vi flere kandidater der har en snak på messen, kigger den ansvarlige fra virksomheden i øjnene og går derfra med et job de kan starte på dagen efter. Det gør det hele meget mere simpelt og nærværende.”

”Vi har været med til samtlige DEKRAs jobmesser siden de startede med dem i 2018. Hver gang har vi haft mange rigtigt gode snakke med interessante kandidater og er kommet hjem med nye kollegaer. Jeg kan kun anbefale alle der er interesseret i transportbranchen at komme forbi på torsdag.” Hans Henrik Delbanco, Trafikområdechef – Business Manager, De Blaa Omnibusser

DEKRAs Direktør for salg, marked og partnerskaber, Troels Lund udtaler: ”Som Danmarks største uddannelsesinstitution på transportområdet føler vi en stor forpligtelse til at hjælpe transportbranchen samt de jobsøgende med at finde hinanden i denne spændende branche. Der er stor vækst i transportbranchen og rigtigt gode jobmuligheder, så vi arbejder fokuseret på at sikre, at folk der har en lille chauffør i maven, kan blive hjulpet ind i branchen. Om man vil køre bus, lastbil, taxa, varebil eller gaffeltruck, så har vi arbejdsgivere med mange forskellige jobs, så der er rig mulighed for at finde noget der passer til den enkeltes behov.”

Alle er velkomne

Jobmessen er for virksomheder og ledige men også for dem, der allerede har et job, og som overvejer at skifte til et job i transportbranchen. Der er rig mulighed for at få stillet sin nysgerrighed til branchen og jobmuligheder.

Gratis at deltage

Alle er velkomne til at besøge DEKRAs jobmesse i Brøndby Hallen d. 21 september. Jobmessen er åben for besøgende fra kl. 14-17. Tilmelding til jobmessen kan ske på www.dekra.dk/jobmesse eller på telefon 70 60 65 00. Det er gratis at deltage.

Udover jobmessen i Brøndby Hallen afholder DEKRA også jobmesse i Odense d. 4/10 kl. 10-12, og Vejen d. 11/01 kl. 10-14.

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30