Gå til indhold
Her ses veteranlastbiler fra sidste efterårstur
Her ses veteranlastbiler fra sidste efterårstur

Pressemeddelelse -

Historien bliver vækket til livet i Svinninge med 100 imponerende veteranlastbiler.

Lørdag d. 7 oktober kl. 15.00 triller 100 veteranlastbiler ind til Dekra i Svinninge - og alle er velkomne til at komme forbi og få et indblik i lastbilernes fascinerende historie og udvikling.

Det er 'Veteranlastbiler på Efterårstur', der kører deres årlige efterårstur. Arrangementet talte oprindeligt ti veteranlastbiler, men antallet er nu vokset til 100. I karavanen vil der både være køretøjer helt tilbage fra 1930'erne og 1940'erne og alle lastbilerne har mindst 30 år på bagen. Turen starter fra Volvo Truck Center Holbæk kl. 9.00 og slutter af på Dekras nye skole i Svinninge.

Dagen er en oplagt mulighed for at rejse tilbage i tiden og opleve masser af autentisk atmosfærde, når den imponerende samling af velholdte veteranlastbiler indtager vejene.

'Det er fantastisk at kunne præsentere så mange veteranlastbiler samlet på ét sted. Det er ikke kun en visuel oplevelse, men også en chance for at lære om betydningen af lastbiltransport og dens historie', siger Martin Jensen, medarrangør af veteranbilsdagen.

DEKRA i Svinninge er stolte af at kunne lægge gårdsplads til og ser frem til at byde alle interesserede velkommen. Ud over at se optoget af lastbiler, vil der også være mulighed for at få et smugkig på Dekras nye skole, der officielt slår dørene op den 26.10.23.

For yderligere oplysninger: www.dekra.dk

Pressekontakt:

Troels Lund
Kommerciel Direktør
Email: Troels.lund@dekra.dk
Tlf. 31 63 20 30

Forfatteren har genereret teksten delvist med AI og har revideret og redigeret indholdet.

Emner

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Troels Lund

Troels Lund

Pressekontakt Kommerciel Direktør PR og kommunikation 31 63 20 30