Gå til indhold
Forårsfornemmelser betyder flere synshaller hos DEKRA.

Pressemeddelelse -

Forårsfornemmelser betyder flere synshaller hos DEKRA.

DEKRAs seneste synshal i rækken slår dørene op på årets første forårsdag. Fra den 1. marts 2024 kan man få synet bilen i DEKRAs spritnye hal, der er placeret hos Byens Autoteknik ved F24 tankstationen og Wash World vaskehallen på Ringstedvej 73 i Roskilde.

’Ved at etablere os i en større by på Midtsjælland, udvider vi vores tilstedeværelse og øger det samlede tilbud til vores kunder,’ siger Mikael Morell, adm. direktør, DEKRA Bilsyn. ’Det betyder, at vi kan imødekomme endnu flere bilisters behov og sikre, at de får den bedste service og kvalitet, når de kommer til os for at få synet deres biler.’

Den nye synshal i Roskilde tager imod alle person- og varebiler op til 3500 kg, og med fokus på både kundeoplevelse og arbejdsglæde, er der fokus på alle detaljer. Derfor er loungeområdet med friskbrygget kaffe designet til at forkorte ventetiden, og en nedsænket lift gør det muligt for medarbejderne at holde overblik og samtidig have mulighed for at syne selv de mest sænkede biler.

Åbningen af hallen i Roskilde sker på samme dag som DEKRA Bilsyn overtager en synshal i Slagelse. Indtil nu er biler i Slagelse blevet synet af Vestsjællands Bilsyn, men fra 1. marts vil gamle og nye kunder også her blive mødt af et DEKRA-skilt.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Mikael Morell

Mikael Morell

Administrerende direktør DEKRA Bilsyn 31 63 20 98