Gå til indhold
Kvalitet og sikkerhed hos DEKRA Bilsyn
Kvalitet og sikkerhed hos DEKRA Bilsyn

Pressemeddelelse -

Få synet din bil – nemt og bekvemt

Den 01. maj 2024 føjer DEKRA endnu en bilsynshal til landkortet, når en spritny hal åbner i Recharge City i Horsens. Med åbningen udvider DEKRA sit netværk af synshaller, hvor der både er kapacitet til og erfaring i at syne lette og tunge køretøjer. Den nye synshal er placeret centralt i transportknudepunktet ved afkørsel 57, Horsens Syd i det helt nye parkerings- og opladningscenter.

DEKRA, der allerede har etableret en uddannelsesskole i Recharge City med kurser inden for transportbranchen, udvider nu sit serviceområde på stedet ved også at tilbyde bilsyn til både private og erhvervskøretøjer. Den nye synshal er et naturligt skridt i virksomhedens fortsatte engagement i at levere høj kvalitet og sikkerhed inden for transportsektoren.

Recharge City i Horsens er et moderne transportcentrum, der tilbyder avancerede faciliteter og infrastruktur til blandt andet transportbranchen. DEKRA's beslutning om at etablere en bilsynshal understreger samarbejdet med Recharge City som en nøgledestination for transporttjenester.

”Vi er glade for at kunne udvide vores samarbejde med Recharge City endnu mere. Ved at åbne en hal, hvor vi endnu engang demonstrerer vores ekspertise og bredde i at kunne synes både de store og små køretøjer, styrker vi ikke kun vores tilstedeværelse inden for bilsyn, men det markerer også vores engagement i at understøtte transportbranchen som helhed. Recharge City er det ideelle sted for os, og vi ser frem til at betjene både private og erhvervskunder med vores professionelle og pålidelige bilsynsservices,” siger Mikael Morell, Direktør Bilsyn DEKRA.

DEKRA's nye bilsynshal i Recharge City vil være operationel fra den 01. maj 2024 og vil tilbyde en bred vifte af bilsynstjenester for at imødekomme behovene hos både private bilejere og virksomheder inden for transportsektoren.

”I Recharge City vil vi gerne dække så mange behov for mennesker på farten som muligt. At DEKRA åbner bilsynshal i Recharge City er derfor med til at understøtte vores ambition om at have et stort udbud af faciliteter og ydelser til både tunge og lette køretøjer. Derfor er vi utroligt glade for samarbejdet og ser frem til, at DEKRA kan åbne dørene til deres nye lokation,” fortæller Charlotte Ørnsvig, projektdirektør i Recharge City.

Emner

Kategorier

Regions


Om DEKRA

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

DEKRA har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere. Når vi fylder 100 år i 2025, er det vores vision, at DEKRA er Global Partner for en Sikker Verden.

I Danmark har DEKRA især fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

Kontakt

Mikael Morell

Mikael Morell

Administrerende direktør DEKRA Bilsyn 31 63 20 98